Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inspectoratul Școlar Suceava

18 cazuri de Covid, elevi și profesori, în școlile sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava a transmis că vineri, 24 septembrie, în școlile sucevene au fost înregistrate 18 cazuri de persoane cu Covid-19, din care 6 sunt elevi și preșcolari și 12 sunt profesori și personal didactic auxiliar. S-au infectat cu SARS-CoV-2: un preșcolar de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava;  un elev de la învățământul primar: Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți, un elev de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, 3 elevi de la învățământul liceal: Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Printre cadrele didactice cu Covid-19 se numără 4 profesori pentru învățământ preșcolar: Grădinița cu Program Normal (GPN) Ipotești, Grădinița cu Program Prelungit (GPP) „Căsuța Piticilor” Câmpulung Moldovenesc, GPN Ciprian Porumbescu, GPN Valea Stânii; 2 profesori pentru învățământ primar: Școala Gimnazială Nr. 1 Iaslovăț; 3 profesori de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți, Școala Gimnazială Nr. 2 Iaslovăț, Școala Gimnazială Preutești; 2 profesori de la învățământul liceal: Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Suceava, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți și

un angajat din cadrul personalului didactic auxiliar și nedidactic: GPP „A.B.C.” Suceava.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava,inspectorul școlar Ioan Cezar Anuței, ne-a spus că 6 clase/grupe și-au suspendat activitate în format fizic și au trecut la învățământul online: o grupă de la învățământul preșcolar: Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, o clasă de la învățământul primar: Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuți; o clasă de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, trei clase de la învățământul liceal: Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Se observă o scădere ușoară a numărului de persoane cu Covid-19 în școlile sucevene, față de zile trecute: luni, 20 septembrie: 16 elevi, 9 profesori; marți, 21 septembrie: 14 elevi, 14 profesori; joi, 23 septembrie: 21 elevi și 8 profesori etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 18 cazuri de Covid, elevi și profesori, în școlile sucevene.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 cazuri de Covid, elevi și profesori, în școlile sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei