Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 174 (7786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alarmă în noapte

Incendiu într-o pensiune din Ciocănești, în care se aflau 14 turiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii militari de la Vatra Dornei au fost alertați, luni noapte, de izbucnirea unui incendiu în interiorul unei pensiuni turistice din comuna Ciocănești.  Alarma s-a dat în jurul orei 23.00 și a fost majoră, în condițiile în care era vorba de o unitate turistică cu 14 oameni în interior. 

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cârlibaba, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Focul pornise în interiorul pensiunii Coliba Plutașilor, construită din lemn rotund, mai precis în camera de zi și în camera tehnică, cu pericol de propagare la întreaga construcție. Cele 14 persoane aflate în interiorul cabanei au ieșit în exterior înainte de sosirea pompierilor, fără a fi în pericol.

Cercetările poliției au indicat că 8 turiști din Galați erau cazați luni la pensiune. La ora izbucnirii focului, oaspeții jucau remy. La un moment dat s-a declanșat alarma de incendiu, iar turiștii și personalul au încercat să intervină cu stingătoarele. Oamenii au relatat că au observat că pe sub peretele de la camera tehnică ies flăcări: focul nu a putut fi însă oprit cu stingătoarele.

Pompierii au lichidat în totalitate incendiul după ora 1.00 din noapte.

În urma incendiului au ars tavanul din camera de zi pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați și peretele despărțitor pe o suprafață de 15 metri pătrați. S-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice și elemente de tâmplărie. Totuși, se observă că focul a fost localizat la timp.

Pagubele sunt însă mari, de cel puțin 50.000 de euro.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu/conductor electric defect sau deteriorat”, au transmis pompierii militari suceveni.  

Pompierii transmit că au salvat restul clădirii, cu bunurile aferente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu într-o pensiune din Ciocănești, în care se aflau 14 turiști.
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu într-o pensiune din Ciocănești, în care se aflau 14 turiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei