Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 174 (7786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ca la noi

S-au apucat de spart și de pus țevi lângă sediul Poliției Suceava, dar fără aviz de la poliție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Suceava s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe trotuarul din apropiere de restaurantul Padrino, dar și pe calea de acces spre Piața Mică și Kaufland (practic la doi pași de sediul Poliției municipiului Suceava), o echipă de muncitori sparge pavelele cu un utilaj, astfel că au trecut la verificări.

Muncitorii efectuau lucrări de săpătură, compactare, respectiv branșamente pentru o conductă aferentă rețelei de distribuție a gazelor naturale. 

Pentru lucrarea efectuată a fost prezentat un aviz emis de Primăria municipiului Suceava către SC Instgaz SRL Tg. Mureș, societate care a subcontractat lucrarea către o altă firmă, Petadin Instalații, unde se menționa că lucrările de traversare a zonelor betonate vor fi efectuate cu subtraversare prin foraj orizontal, iar la condițiile ce trebuie respectate în timpul execuției, chiar la punctul 1, era precizat că înainte de începerea lucrărilor, în zonele carosabile, se va obține avizul Poliției municipiului Suceava - Biroul Rutier. Doar că firma respectivă a omis să mai obțină acest aviz rutier, aviz care ar fi atras bineînțeles condiții și obligații de îndeplinit, pentru a nu fi încurcat traficul.

Polițiștii au constatat că prin lucrările efectuate în zona drumului public, circulația rutieră și pietonală a fost restricționată.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal privind infracţiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au apucat de spart și de pus țevi lângă sediul Poliției Suceava, dar fără aviz de la poliție.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au apucat de spart și de pus țevi lângă sediul Poliției Suceava, dar fără aviz de la poliție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei