Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 169 (7781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură importantă

Contrabandist „lovit” de două ori de polițiști – i-au confiscat țigările din mașină, apoi de acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua de Sf. Ilie a fost una de foarte prost augur pentru un bărbat din comuna Botoșana, care făcea afaceri cu țigări de contrabandă. Dimineață, în jurul orei 9.00, polițiștii de la Compartimentul Rutier Gura Humorului au oprit, în zona centrală, un VW Passat, la volanul căruia era Leonte Ghiață, în vârstă de 51 de ani, din Botoșana. În mașină se aflau țigări de proveniență extracomunitară, au constatat polițiștii.

Autoturismul a fost condus la sediul Poliției orașului Gura Humorului, unde au fost inventariate 1.300 de pachete de țigări de diferite mărci, cu timbru ucrainean. 

Având probabil informații adunate anterior, polițiștii au obținut în scurt timp din partea instanței și un mandat de percheziție domiciliară. La locuința suspectului au mai fost găsite încă aproape 1.200 de pachete de țigări de același gen.

Întreaga cantitate de țigarete, precum și autoturismul folosit la transportul acestora au fost indisponibilizate în vederea dispunerii ulterioare a măsurilor asigurătorii, pentru recuperarea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului.

Ancheta a fost preluată de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Pe numele bărbatului de 51 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia acesta a fost introdus în arestul poliției județene.

Cercetările continuă, existând, se pare, date că este vorba de o activitate infracțională mai amplă.

Procurorii au formulat, miercuri, 21 iulie, propunere de arestare preventivă a bărbatului, la Judecătoria Gura Humorului. Judecătorul de drepturi și libertăți a stabilit însă că este suficientă măsura controlului judiciar, pentru următoarele 30 de zile. Inculpatului i s-a impus și un grafic de supraveghere, de la care nu are voie să se abată. Decizia de respingere a solicitării de arestare preventivă poate fi atacată cu apel, la instanța superioară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist „lovit” de două ori de polițiști – i-au confiscat țigările din mașină, apoi de acasă.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contrabandist „lovit” de două ori de polițiști – i-au confiscat țigările din mașină, apoi de acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei