Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 169 (7781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Noroc de sticlele sparte!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Țara aia care locuiește... în altă țară și care are totuși un campionat (unde naiba o încăpea mai mult de o echipă!?) prin care se desemnează reprezentanta respectivei entități geopolitice în cupele europene ne-a ieșit în cale tocmai nouă, și chiar în competiția cea mai importantă dintre cele 3 (mare invenție și Conference League, asta nou zămislită, vom mai discuta despre ea), în care stai și te miri cum de Gibraltar are absolut aceleași drepturi caRomânia, reprezentantele ambelor pornind din același punct al preliminariilor, adică de la 0 (zero)! Inițial, totul părea o glumă proastă: cum adică să pornească și CFR și Lincoln Red Imps la drum în aceleași condiții, iar victoriile din primul tur să le aducă în următorul fațăîn față? Apoi, în mijlocul turului l, pe când Lincoln o snopea pe campioana Luxemburgului, Fola Esch, am început să ne reamintim că fix în 2018, pe vremea asta, campioanade atunci a Luxemburgului, Dudelange, îi administra două bătăi la rând mândrului CFR din Cluj, cu 3-2 și 2-0! Ceea ce nu poate fi numită întâmplare, din moment ce a fost și cu repetiție! Așa că noi nu de acum suntem jos, jos de tot, din moment ce aia mai proastă decât proasta astălaltăera acum doi ani mai bună decât deșteapta noastră! Ei, și după ce am văzut în chiar prima imagine de acolo ditamai stânca, lângă care habar n-am cum de s-a găsit loc pentru un stadion (suprafața totală a Gibraltaruui e de 6,7 km pătrați, de 4 ori mai mică decât a Fălticeniului!), am înțeles că dacă ajungi să joci acolo, cu ăștia care au o populație de 33.000 de locuitori, în timp ce fotbaliștii din lumea normală sunt la plajă, treaba e împuțită rău! Așadar: campioana Stâncii Gibraltarului ne-a condus la pauză cu 1-0, după un joc în care, vorba unui comentator din studioul Digi, CFR părea că vrea să-și trântească antrenorul! În pauză, Sumi (a declarat-o el însuși!) a spart două sticle în vestiar. O fi spart ghinionul!?! Sau i-o fi speriat pe nesimțiți în așa hal încât au înțelescătrebuie să muncească?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noroc de sticlele sparte!.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noroc de sticlele sparte!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei