Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 164 (7776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Stil, eleganță, rafinament

Magazinul Paolo Bertolucci oferă o gamă variată de produse de îmbrăcăminte pentru bărbați, de cea mai bună calitate, la prețuri corecte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinul Paolo Bertolucci din Centrul Comercial Zimbru oferă o gamă variată de produse de îmbrăcăminte pentru bărbați, de cea mai bună calitate, la prețuri corecte. Cu o experiență de aproximativ 30 de ani în branșă, reprezentanții magazinului Paolo Bertolucci reușesc să „îmbrace” cu stil, rafinament, eleganță orice bărbat care le trece pragul. Odată intrați în universul hainelor bine croite, din materiale de calitate, în pas cu noutățile de pe piața internațională, veți reuși cu siguranță să vă alegeți îmbrăcămintea cea mai potrivită, mai ales că vă stau la dispoziție cu sfaturi utile și consilierii magazinului.

 „Vă oferim oportunitatea de a jongla cu variante îndrăznețe în alegerea unei ținute din piese diferite.La noi găsiți cămașa potrivită, dar și restul accesoriilor: cravate, papioane, curele, butoni, șosete sau batiste”, este o parte din oferta pe care reprezentanții magazinului Paolo Bertolucci din Centrul Comercial Zimbru v-o fac cunoscută.

 

Calitate, confort

Dar cel mai bine ar fi să ajungeți în magazin, să vă împrieteniți cu produsele, să le descoperiți finețea, eleganța, calitatea, confortul, pentru că doar așa vă veți alege cea mai potrivită ținută. Pentru că aveți de unde alege. Doar aici găsiți o gamă superioară de costume bărbați în diverse modele și culori, sacouri pentru bărbați, cămăși pentru bărbați, pantaloni pentru bărbați, geci, pulovere, papioane, cravate, butoni etc., într-o gamă largă de modele și culori, la prețuri echitabile.

Magazin Paolo Bertolucci are o singură definiție: „stil, eleganță și rafinament”.

Pentru a vă convinge, ar trebui să apelați cu încredere la serviciile oferite de magazinul Paolo Bertolucci din Centrul Comercial Zimbru. Pe site-ul magazinului Paolo Bertolucciveți găsi articolele vestimentare disponibile în noul sezon: https://www.paolobertolucci.ro/. Date de contact: Tel. 0745 632 140; contact@paolobertolucci.ro ; Magazin Paolo Bertolucci, Centrul Comercial Zimbru, Strada Universității, lângă Kaufland.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul Paolo Bertolucci oferă o gamă variată de produse de îmbrăcăminte pentru bărbați, de cea mai bună calitate, la prețuri corecte.
 Vizualizări articol: 1694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Magazinul Paolo Bertolucci oferă o gamă variată de produse de îmbrăcăminte pentru bărbați, de cea mai bună calitate, la prețuri corecte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei