Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 164 (7776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident cu final tragic

A murit după ce a intrat cu autoturismul pe contrasens, într-o camionetă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident petrecut pe 1 iulie, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la Molid, s-a soldat, din păcate, cu o tragedie, unul dintre șoferii implicați murind după două săptămâni de spitalizare, din cauza gravelor leziuni suferite.

Cetățeanul moldovean Marcel Banaru, în vârstă de 47 de ani, nu a mai putut fi salvat, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-o camionetă de pe contrasens.

Din cercetările preliminare ale poliției, făcute imediat după accident, a rezultat că în dimineața zilei de 1 iulie, în jurul orei 6.00, bărbatul în vârstă de 47 de ani, care figura cu domiciliul în Bălți, în timp ce conducea un autoturism Skoda, pe raza satului Molid, comuna Vama, având direcția de deplasare dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului, pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed, a pătruns cu mașina pe contrasens, unde a intrat frontal în autoutilitara condusă regulamentar de un șofer în vârstă de 33 de ani, din municipiul Suceava. În accident a mai fost implicat și un autoturism al cărui șofer a ieșit în decor pentru a evita un impact violent.

 La locul accidentului a ajuns un echipaj de descarcerare cu un echipaj SMURD, în sprijinul lor venind și alte două echipaje aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. În total, au fost preluați trei răniți, cei doi șoferi implicați în impactul frontal și încă un cetățean moldovean, pasager în Skoda. La vremea respectivă, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

În cazul lui Marcel Banaru, deși inițial acesta a fost conștient și cooperant, leziunile s-au dovedit a fi grave, ulterior fatale.

Din păcate, destul de multe dintre accidentele petrecute pe șoselele județului Suceava și înregistrate inițial doar cu răniți intră ulterior în categoria accidentelor mortale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit după ce a intrat cu autoturismul pe contrasens, într-o camionetă.
 Vizualizări articol: 3610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A murit după ce a intrat cu autoturismul pe contrasens, într-o camionetă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei