Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 164 (7776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Primarul PNL din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a depus jurământul și a preluat oficial conducerea acestui oraș

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Orașul Vicovu de Sus are conducere liberală, după aproape 28 de ani de administrație social-democrată. Primarul PNL din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a depus joi jurământul în această funcție. La ceremonie au fost prezenți președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul județului, Iulian Cimpoeșu, președintele Judecătoriei din Rădăuți, Gheorghe Ciobîcă, vicepreședintele PNL Suceava, Dumitru Mihalescul, consilieri locali, oameni de afaceri, precum și un număr mare de vicoveni care au ținut să participe la acest eveniment. De precizat că la ceremonie au fost prezenți și protopopul de Rădăuți, Ionel Constantin Maloș, precum și președintele Comunității Regionale Penticostale pe Moldova și Bucovina, Liviu Axinte.

Ședința a început cu depunerea jurământului de către Vasile Iliuț în funcția de primar al orașului Vicovu de Sus, după care acesta a ținut să mulțumească tuturor celor care au ținut să fie alături de el în acest moment. „Vreau să mulțumesc președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, prefectului Iulian Cimpoeșu, domnului Dumitru Mihalescul, președintelui Judecătoriei Rădăuți, tuturor șefilor de instituții care sunt aici prezenți. Doamne ajută!”, a transmis pentru început primarul Vasile Iliuț.

Invitat să ia cuvântul, prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu, și-a exprimat convingerea că Prefectura va avea o colaborare foarte bună cu noul primar al orașului Vicovu de Sus, „pentru binele comunității locale”. „Îi urez mult succes domnului primar”, a spus Cimpoeșu.

 

Flutur: „Sunt convins că Vasile Iliuț va face treabă bună”

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a transmis, încă de la început, un îndemn la muncă și la dezvoltarea orașului Vicovu de Sus. „Doamne ajută! La drum nou la Vicovu de Sus”, a spus Gheorghe Flutur. Gheorghe Flutur a precizat că victoria lui Vasile Iliuț la Primăria Vicovu de Sus îl bucură de două ori, atât ca președinte al PNL Suceava, cât și ca președinte al Consiliului Județean. Flutur a subliniat faptul că în momentul de față PNL are în județul Suceava jumătate dintre primari, respectiv 57 din 114. „Marile municipii și orașe sunt conduse de primari liberali”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a precizat că mandatul de primar al lui Vasile Iliuț trebuie să fie unul al faptelor, pentru că în acest oraș sunt foarte multe de făcut. „De acum este nevoie de treabă. Lupta politică a trecut și de acum trebuie să răspundem populației și să facem ceea ce am promis”, a spus șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a mai declarat că la Vicovu de Sus trebuie investiții în rețelele de apă și canalizare, dar în același timp a amintit și de faptul că deschiderea punctului de frontieră spre Ucraina este o altă prioritate. „Sunt convins că Vasile Iliuț va face treabă bună. Din păcate acest oraș a rămas în urmă până acum. Lupta politică s-a terminat și trebuie să vă adunați la aceeași masă să vedem ce trebuie să facem pentru dezvoltarea acestui oraș”, a mai spus Gheorghe Flutur.

 

Vasile Iliuț a făcut un apel la unitate pentru dezvoltarea orașului Vicovu de Sus

La finalul ședinței, primarul Vasile Iliuț a făcut un apel la unitate pentru dezvoltarea orașului Vicovu de Sus. Vasile Iliuț a precizat că este copleșit de numărul mare de cetățeni care au ținut să fie prezenți la acest eveniment. „Ușa mea de primar va fi mereu deschisă pentru toți. Voi fi primarul tuturor. Vreau să fac un apel la unitate și să punem umărul la dezvoltarea orașului. Vreau să avem cel mai frumos oraș din Bucovina”, a spus Vasile Iliuț. El a adăugat că își dorește ca prin ceea ce va face ca primar să îi determine pe vicovenii din Diaspora să se întoarcă acasă și să nu mai plece în străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PNL din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a depus jurământul și a preluat oficial conducerea acestui oraș.
 Vizualizări articol: 1028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul PNL din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a depus jurământul și a preluat oficial conducerea acestui oraș0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei