Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 164 (7776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Un cunoscut motociclist din România a murit în accident la Șaru Dornei

Vineri, 16 Iulie 2021 (17:31:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, care se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică ridicată, a murit în accidentul produs vineri după-amiază pe drumul județean din Șaru Dornei. Din primele date rezultă că tânărul a pierdut controlul într-o curbă, pe carosabilul umed, intrând într-o mașină și apoi fiind proiectat într-un gard.

Cristian Predoi a fost inițial conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice. În scurt timp, acesta a decedat, în ciuda eforturilor personalului medical, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

Cristian Predoi era din Otopeni și se pare că era în tranzit, fiind probabil la o tură cu motorul prin țară. Cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița, conform ultimei sale postări de pe o rețea de socializare.

Tânărul era un motociclist cunoscut în România, creatorul pemotoare.ro., patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții pe la posturi tv.

Cristian Predoi făcea inclusiv curse în afara țării, fiind cu adevărat împătimit de motoare. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18.
”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă ′′ fă turul corect ".  Patru zile, 2.000 km, Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta, și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, anunța tânărul la începutul acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cunoscut motociclist din România a murit în accident la Șaru Dornei.
 Vizualizări articol: 10576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un cunoscut motociclist din România a murit în accident la Șaru Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei