Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 145 (7757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Formare profesională

Subprefectul Prorociuc susține un proiect prin care 625 de persoane vor beneficia de cursuri gratuite de specializare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Institutul Bucovina, Fundația „Alături de Voi” România și Centrul de Dezvoltare Socială au organizat lansarea oficială a proiectului „FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training”, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară nr.6 Educație și Competențe. Prezent la lansarea proiectului, subprefectul județului Suceava Daniel Prorociuc a apreciat diversitatea proiectelor în care sunt implicate organizațiile non-guvernamentale sucevene, precum și faptul că sunt angrenate în parteneriate regionale și internaționale. Prorociuc a dat asigurări că Prefectura Suceava va asigura tot sprijinul pe care îl poate oferi în calitate de partener instituțional.

Făcând referire la proiectul FACT, Daniel Prorociuc a spus că formarea profesională continuă este o modalitate de dezvoltare personală a angajaților, precum și o investiție superioară în dezvoltarea capitalului uman, iar cursurile de calificare, specializare și perfecționare din cadrul programului vor avea impact direct asupra calității muncii prestate de beneficiari. El a arătat că toate cursurile din cadrul proiectului „FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training” sunt gratuite și au ca grup țintă nu mai puțin de 652 de persoane angajate, cu vârsta între 25 și 64 de ani, din care 30% cu nivel scăzut de calificare sau din mediul rural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul Prorociuc susține un proiect prin care 625 de persoane vor beneficia de cursuri gratuite de specializare.
 Vizualizări articol: 1012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subprefectul Prorociuc susține un proiect prin care 625 de persoane vor beneficia de cursuri gratuite de specializare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei