Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 145 (7757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noutate

Polițiștii rutieri suceveni au în dotare două motociclete BMW, care vor fi folosite și cu radarul pistol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Serviciul Rutier Suceava au primit în dotare două motociclete de viteză, marca BMW, pentru misiuni specifice în traficul rutier din județul Suceava. Una dintre ele a fost deja scoasă în trafic, iar a doua urmează, în cel mai scurt timp. Sunt deocamdată trei polițiști rutieri care și-au exprimat dorința de a lucra pe motociclete, având bineînțeles și categoria aferentă care să le permită să le conducă. Aceștia ar urma să participe la un moment dat și la un curs de instruire în care să li se explice cum pot fi eficienți în trafic pe motoare.

Chiar dacă acum ceva ani polițiștii rutieri au mai avut motociclete, ele nu au fost folosite efectiv, din varii motive. Oricum, nu erau motociclete noi și performante, cum sunt acestea, astfel că au fost lăsate în plan secund.

Acum, după modelul polițiștilor din alte județe, motocicletele vor fi folosite în mod constant în trafic.

Printre misiunile pe care le vor executa polițiștii rutieri pe motocicletă vor fi și cele de control trafic cu radarul pistol. Acest radar mobil se pliază perfect pentru a fi folosit de pe motocicletă, având în vedere mobilitatea sporită a acesteia, care va permite polițistului să se mute imediat dintr-o zonă în alta, înainte de a fi reperat de șoferii care dau „alarma” printre ceilalți participanți la trafic. Sigur, polițistul motociclist va acționa împreună cu un echipaj auto, care va opri șoferii depistați că încalcă regimul de viteză.

Motocicletele vor fi folosite și la mitinguri, adunări și manifestări cu antemergător al poliției, dar și pentru acțiuni de control în municipiul Suceava și în general în zone aglomerate. Nu în ultimul rând, se intenționează folosirea motocicletei și la urmăriri în trafic, de exemplu la acțiuni cu radarul, dacă cel vizat nu va opri la semnalul echipajului auto.

Se va încerca folosirea motocicletei și la acțiuni de control dedicate chiar celorlalți motocicliști din trafic. La nivelul Serviciului Poliției Rutiere Suceava este cunoscut faptul că motocicliștii opresc rar la semnalul în trafic al agenților care acționează cu mașini, știind că sunt foarte greu de ajuns.  

Linia de fabricaţie a modelului este destinată motocicletelor pentru autorităţi, acestea fiind realizate de un departament special de proiectare. Astfel, compatibilitatea şi integrarea în produs a echipamentelor specifice sunt asigurate.Se înțelege de aici, în mod evident, că motocicletele sunt dotate cu stație, semnale acustice și luminoase și alte dotări specifice unei autoutilitare de poliție. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii rutieri suceveni au în dotare două motociclete BMW, care vor fi folosite și cu radarul pistol.
 Vizualizări articol: 3934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Polițiștii rutieri suceveni au în dotare două motociclete BMW, care vor fi folosite și cu radarul pistol4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei