Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultraj

Un șofer care circula haotic a ajuns în arest după ce a sărit la bătaie la polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au fost  sesizați, sâmbătă, cu privire la faptul că șoferul unui Mercedes cu numere roșii s-a deplasat în mod haotic în trafic și a intrat cu mașina într-un copac, fiind după toate probabilitățile băut. Apelul la 112 a venit în jurul orei 14.00 iar pentru polițiștii din echipaj avea să se dovedească a fi un caz complicat, șoferul suspect fiind violent verbal dar și fizic.

Polițiștii au constatat că pe DN 2H, în Gălănești, în apropiere de calea ferată, este un autoturism Mercedes, în șanț, avariat. Un alt șofer le-a relatat polițiștilor că în timp ce rula la volanul mașinii sale pe raza comunei Vicovu de Jos a observat cum Mercedesul iese de pe o stradă secundară în fața sa fără ca șoferul să se asigure. Șoferul respectiv a mai precizat că cel de la volanul Mercedes-ului rula în mod haotic, astfel că l-a claxonat pentru a-l avertiza. Acesta din urmă a început să facă gesturi amenințătoare, a relatat martorul, după care a plecat în urmărirea șoferului care a avut  ”tupeul” să-l claxoneze. 

În timpul acestei urmăriri, la Gălănești, șoferul Mercedesului a pierdut controlul asupra mașinii, aceasta lovind un copac și oprindu-se în șanț.

Inițial, șoferul suspect a părăsit mașina, după care a revenit, când polițiștii erau deja la fața locului. Polițiștii au stabilit în scurt timp că este vorba de un localnic de 41 de ani, din Gălănești, Dumitru Șorodoc, care a recunoscut că el a condus Mercedesul.

Polițiștii i-au cerut acestuia să sufle în etilotest, însă bărbatul a refuzat. Polițiștii l-au dus pe bărbat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde au constatat că acesta devine tot mai agresiv, refuzând orice colaborare, astfel că au decis să îl încătușeze. 

Polițiștii au consemnat în raportul făcut superiorilor că bărbatul a devenit tot mai agresiv și fizic, încercând să-i lovească.

Circul a continuat și la Spitalul Municipal Rădăuți, unde bărbatul a fost condus pentru recoltarea de probe biologice.

La spital, bărbatul a încercat în mod repetat să plece și l-a împins pe unul dintre agenții de la Compartimentul Rutier Rădăuți venit în sprijinul colegilor de la Gălănești.

Polițiștii au sesizat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, reclamând comiterea faptei de ultraj. Procurorul a decis, după cercetări, extinderea urmării penale pentru ultraj, astfel că bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost introdus în arestul poliției județene, în baza ordonanței pentru 24 de ore.    

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru conducere sub influența alcoolului și ultraj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer care circula haotic a ajuns în arest după ce a sărit la bătaie la polițiști.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer care circula haotic a ajuns în arest după ce a sărit la bătaie la polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei