Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administrație

Flutur i-a spus lui Cîțu că s-a întors la Suceava pentru a face investiții care să arate că se merită o autostradă până la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, i-a transmis premierului României, Florin Cîțu, că a dorit să se întoarcă la Suceava pentru ca împreună cu echipa lui să facă investiții care să arată că se merită o investiție până la Siret.

În cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu premierul la Gura Humorului, Gheorghe Flutur i-a prezentat acestuia proiectele de dezvoltare pentru județul Suceava. Într-o conferință de presă susținută alături de Florin Cîțu, președintele Consiliului Județean Suceava a spus că nu mai puțin de 57% din bugetul județului pentru acest an este alocat pentru investiții. „Avem investiţii în drumuri care duc spre autostrada A7, fie că vorbim de axa Suceava-Dolhasca, de drumul care leagă Fălticeniul de Liteni, de drumul care leagă zona Măliniului de Borca, spre autostrada A8 sau drumul de la Bilbor. Sunt câteva investiții complementare la eforturile Guvernului”, a spus Gheorghe Flutur. El a adăugat că a discutat cu premierul și despre proiectele Consiliului Județean propuse pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Astfel, el a precizat că a discutat despre stațiunea turistică Bucovina, ca pol de dezvoltare turistică, unde își dorește accesarea de proiecte pentru introducerea unor trenuri automotoare, pentru reducerea poluării și a numărului de mașini între Suceava și Vatra Dornei.

„Am discutat și despre tabăra de la Bucșoaia, pentru că aici suntem într-un proiect foarte avansat. Ministerul Tineretului a depus proiectul la Compania Națională de Investiții. S-a discutat și despre proiectul de modernizare pentru Vama de la Siret și multe alte proiecte”, a declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că îl bucură faptul că premierul României a venit la Suceava pentru a vedea că „Flutur și echipa lui de la Suceava, aici, la capăt de A7, fac investiții pentru care merită să veniți cu autostrada până la noi”. Gheorghe Flutur a precizat că acesta a fost dezideratul său atunci când a plecat dinspre București spre Suceava, „să facem treabă și să convingem Bucureștiul și Bruxelles-ul că merită venit cu infrastructura de autostrăzi și până la noi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur i-a spus lui Cîțu că s-a întors la Suceava pentru a face investiții care să arate că se merită o autostradă până la Siret.
 Vizualizări articol: 1400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur i-a spus lui Cîțu că s-a întors la Suceava pentru a face investiții care să arate că se merită o autostradă până la Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei