Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 113 (7725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Crimă

Și-a omorât în bătaie consăteanul care putea să îi fie bunic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru omor în cazul de agresiune de la Ioneasa-Vadu Moldovei comis asupra unui bărbat în vârstă de 68 de ani, caz despre care Monitorul de Suceava a relatat încă de vineri, la câteva ore de la găsirea bătrânului decedat, cu multiple urme de leziune pe corp.

Vasile Gilbert Șerban a fost arestat preventiv pentru omor, sub acuzația că i-a aplicat multiple lovituri celui care putea să îi fie bunic.

La Ioneasa, situația este destul de tensionată, având în vedere că cel pus sub acuzare acum pentru omor face parte din comunitatea romă din care provin și doi frați care, la începutul anului trecut, au violat și supus la chinuri groaznice o bătrână care locuia singură. Atunci, după ce o bătrână a fost violată și supusă la chinuri, fiindu-i rupt anusul cu un par, ceea ce a dus-o aproape de moarte, localnici au organizat un protest la Primăria Vadu Moldovei.
După cum am arătat în Monitorul de Suceava, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava anchetează moartea suspectă a unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, găsit decedat, vineri dimineață, la marginea unei păduri, cu urme de agresiune pe corp. Din datele pe care le avem rezultă că bătrânul s-a deplasat joi după-amiază la casa unui consătean, un tânăr în vârstă de 21 de ani. Cei doi ar fi consumat și alcool în timp ce discutau despre o lucrare pe care plănuiau să o facă. Este destul de cert că între tânărul de 21 de ani și consăteanul mult mai în vârstă a izbucnit un scandal și s-a ajuns la lovituri. Cel puțin în primă fază, tânărul de 21 de ani a recunoscut doar că a avut un conflict cu bătrânul și l-ar fi lovit. El mai susținea că bărbatul de 68 de ani a plecat pe picioarele lui din casa sa, în stare avansată de ebrietate și mai departe nu știe ce s-a întâmplat. Trupul neînsuflețit a fost găsit nu departe de locuința presupusului agresor, la o marginea de pădure, pe un drum agricol pe care se bănuiește că victima a plecat spre casă.

Examinarea preliminară a judiciariștilor specializați în investigații criminale și necropsia au indicat că bărbatul de 68 de ani are multiple urme de agresiune pe corp, iar acestea au dus la deces.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a omorât în bătaie consăteanul care putea să îi fie bunic.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a omorât în bătaie consăteanul care putea să îi fie bunic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei