Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 71 (7683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De Ziua Poliției Române

Distincție de onoare pentru un polițist sucevean care a rezolvat cazuri grele în materie de furturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Poliției Române a fost marcată, ieri, la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava prin mai multe acțiuni, printre care și un ceremonial de avansare în grad, înainte de termen, a 11 polițiști cu merite în serviciu.

Momentul special a fost legat de o „Distincție de serviciu pentru îndeplinirea în condiţii deosebite a sarcinilor de serviciu”, care i-a fost oferită comisarului-șef Zamfir Oniu. Distincţia a fost oferită de Poliţia Română în urma mai multor propuneri formulate de inspectoratele de poliţie din ţară.Ofițerul este unul din judiciariștii vechi de la Biroul de Investigații Criminale Suceava, care a instrumentat în ultimii ani cazuri grele în materie de furturi, reușind să aibă rezultate importante în prinderea unor hoți, bineînțeles cu sprijinul colegilor săi.

Polițiștii avansați în grad, și nu numai ei, au participat și la un moment comemorativ, fiind depuse coroane de flori la monumentul polițiștilor căzuți la datorie din fața poliției județene. Coroane de flori au depus și șefii poliției județene, inclusiv fostul inspector-șef Adrian Buga și actualul inspector-șef Florin Poenari.   

”Ziua Poliţiei Române este 25 martie” – așa dispune articolul din Legea privind organizarea și funcționarea Poliției Române. Alegerea acestei date de către legiuitor este legată de simbolul creștin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, prima instituție polițienească consemnată de documentele istorice.

În acest an, Poliția Română marchează 199 de ani de la înființare. 

Redăm mai jos o parte din mesajul transmis de chestorul de poliție Petre Stancu, președintele Corpului Național al Polițiștilor (CNP):

”Suntem convinși că polițiștii vor acționa, în continuare, cu dedicare, hotărâre și profesionalism dovedite și până în prezent în gestionarea unor situații critice și își vor face datoria în mod exemplar. Împreună, cu iniţiativă, curaj şi determinare vom depăşi dificultăţile şi vom reuşi să rămânem uniţi. Suntem încredințați că, împreună cu toţi poliţiştii oneşti şi merituoşi ce formează personalul Ministerului Afacerilor Interne, vom putea răspunde nevoilor permanente ale comunităţii. Corpul Național al Polițiștilor dorește să mulțumească tuturor polițiștilor pentru prestația și eforturile depuse în îndeplinirea misiunilor încredințate, asigurându-i de sprijinul și considerația organizației profesionale. Totodată, Corpul Național al Polițiștilor felicită pentru avansarea la gradul profesional următor a polițiștilor care îndeplinesc condiţiile legale. Totodată, le urăm ca, alături de familiile lor, să aibă parte de sănătate şi putere de muncă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distincție de onoare pentru un polițist sucevean care a rezolvat cazuri grele în materie de furturi.
 Vizualizări articol: 4623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Distincție de onoare pentru un polițist sucevean care a rezolvat cazuri grele în materie de furturi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei