Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 71 (7683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Patronul unei firme de transport din Suceava, cumnatul său și încă o persoană au murit într-un cumplit accident în Germania

Vineri, 26 Martie 2021 (12:11:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patronul unei firme de transport din zona Fălticeni, Cătălin A., și cumnatul acestuia au murit joi într-un cumplit accident care a avut loc pe autostrada A6 în Germania, în zona oraşului Nurnberg. Alte două persoane erau rănite grav, iar una dintre ele se pare că a și decedat la spital. Știrea a fost difuzată de site-ul www.stiridiaspora.ro, care a oferit și alte amănunte despre tragedie.

”Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, o autoutilitară a intrat cu foarte mare viteză într-un TIR, probabil din cauza neatenției. Din câte se pare, TIR-ul din față frânase pentru că urma un blocaj rutier. Traficul rutier pe autostrada A6 a fost blocat timp de câteva ore, perioadă în care pompierii şi medicii au intervenit pentru a-i salva pe bărbaţii striviţi în autoutilitară”, scrie site-ul menționat.

Persoanele rănite și decedate se aflau într-o dubă plină cu pachete ce trebuiau să ajungă la români din Germania și Franța.

Înainte de a-și pierde viața, patronul firmei de transport a anunțat că următoarea plecare din România către Franța, Austria și Germania avea să aibă loc miercuri, 24 martie, urmând să se întoarcă în România sâmbătă, 27 martie. Compania asigura și transport mărfuri și de persoane în Anglia, Germania, Austria, Belgia și Franța.

Cătălin era căsătorit și avea doi copii, o fetiță și un băiat de trei ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul unei firme de transport din Suceava, cumnatul său și încă o persoană au murit într-un cumplit accident în Germania.
 Vizualizări articol: 14292 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patronul unei firme de transport din Suceava, cumnatul său și încă o persoană au murit într-un cumplit accident în Germania5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei