Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 71 (7683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ar vrea Ronaldo să tragă ca Ciobanu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce am constat că fii-miu habar n-avea de meciul naționalei U21, am făcut un scurt sondaj printre cunoscuți: nimeni nu știa că naționala de tineret debutează la un turneul final! OK, poate că fii-miu e ocupat cu BAC-ul (dă, Doamne!), dar restul lumii ce scuză are? Păi are, că în zilele noastre oamenii se preocupă de alte lucruri, gen vaccinare-incidență-carantină, care le abat atenția de la plăcerile de altădată. Dar da, avem parte de un alt turneu final european de tineret, după cel care ne-a entuziasmat acum 2 ani. De data asta, un turneu de pandemie: fără spectatori, cu o săptămână pentru cele 3 jocuri din grupe, apoi o lună liberă (vorba vine, se joacă la nivel de club), după care altă săptămână cu 3 jocuri eliminatorii (sferturi, semi, finală). Și iată trupa lui Mutu debutând neașteptat de bine împotriva unei favorite, selecționata Olandei, mai nou (de fapt, mai vechi) a Țărilor de Jos! Poate că ne-au dominat batavii, dar mai periculoși am fost noi. Ne-au condus ei, destul de repede, printr-o lovitură de cap la un corner, pe care ulterior Mutu n-a catalogat-o ca greșeală de marcaj. Într-adevăr, am mai teoretizat asta, cel mai simplu e să spui ”n-are voie să dea”, dar fizica te contrazice. Oricât de bine ai face marcajul, există câteva traiectorii ale centrării la care nu poți interveni ca fundaș. Putem admite că așa s-a întâmplat la golul olandezilor. Dar îmbucurător e că am egalat din lovitură liberă. După golul lui Stanciu din Liga Europa, iată că un alt român, Ciobanu, o vâră în ațe dintr-o astfel de fază fixă! Pentru mult timp, tricolorii noștri păreau puși la zid, se consolau cu faptul că erau ca... Ronaldo, care nu mai știe ecuația traiectoriei optime peste zid! După meci, ne-a fost prezentat discursul căpitanului Marin (Marius, nu Răzvan), însă senzația de ”piar” plutea în aer. Astfel de momente ar trebui să rămână între ei, altfel ajungem la scenariu și regie. Una peste alta, să apreciem la justa valoare acest egal obținut de selecționerul Adrian Mutu, pentru că jumătate dintre eligibili au fost trași de Rădoi la naționala mare. Să ne gândim că la Olimpiadă, unde teoretic ar trebui să participăm cu tineretul, Rădoi va reveni la comandă și n-o va face cu mâna goală, ci și cu Marin ăla mai consacrat, cu Man, cu Mihăilă, cu Coman, cu alți câțiva!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ar vrea Ronaldo să tragă ca Ciobanu!.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ar vrea Ronaldo să tragă ca Ciobanu!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei