Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 53 (7665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arest IPJ

Sucevean arestat pentru viol și tâlhărie, condamnat și pentru o spargere cu prejudiciu mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din Gulia - Dolhasca, arestat preventiv pentru că a tâlhărit și violat o femeie în propria casă, a fost condamnat definitiv de instanțele din Oradea, pentru un furt cu prejudiciu mare, comis în septembrie 2017.

Ionuț Ilinca a fost condamnat definitiv pentru că, pe 3 septembrie 2017, prin dislocarea sitei contra insectelor și escaladarea unui geam, a pătruns într-o locuință din Oradea,  de unde a sustras suma de 12.000 euro și un telefon, prejudiciul calculat fiind de 55.000 de lei. Pentru acest furt, suceveanul a primit 3 ani și 417 zile de închisoare, asta în condițiile în care era deja recidivist la data furtului, eliberat condiționat, cu acel rest de pedeapsă de 417 zile. 

Ionuț Ilinca are la activ furturi comise cu violență.

În dimineața zilei de 3 decembrie 2020, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către o tânără din localitate despre faptul că în cursul nopții trecute mama  sa a fost violată de către o persoană necunoscută. În urma cercetărilor la fața locului a fost identificată o femeie de 39 ani din orașul Dolhasca, care se afla în stare de dezorientare, aceasta acuzând dureri în zona capului și a părții dorsale și povestind că în cursul nopții o persoană necunoscută a intrat în incinta locuinței sale, a agresat-o, iar apoi a violat-o. Femeia nu cunoștea semnalmentele violatorului. În aceste condiții polițiștii au solicitat sprijinul laboratorului criminalistic din cadrul IPJ Suceava, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Femeia a fost transportată la spital, unde a fost examinată medico-legal.

Echipa de polițiști criminaliști au constatat că femeia locuiește într-o casă din orașul Dolhasca împreună cu soțul ei și 4 copii minori. Soțul femeii este cioban și în timpul nopții fusese plecat la stână. În cursul nopții, în jurul orei 02.30-03.00, un bărbat necunoscut a pătruns în locuința victimei pe ușa neasigurată și prin amenințări cu acte de violență a constrâns-o să întrețină un raport sexual normal. La plecarea din locuință, agresorul a deposedat victima de telefonul mobil pe care-l avea asupra sa.

În timpul cercetărilor efectuate la fața locului au fost identificate fragmente de urme papilare și urme biologice, care au fost apoi exploatate. Victimei i s-au recoltat probe ADN, fiind apoi stabilit un cerc de suspecți care au fost verificați.  Așa s-a ajuns la concluzia certă că autorul faptei este Ionuț Ilinca, în vârstă de 30 de ani. După confirmarea probelor ADN, individul a fost arestat preventiv.

Când au primit mandatul de la Oradea, polițiștii au constatat că cel căutat este în arestul poliției județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevean arestat pentru viol și tâlhărie, condamnat și pentru o spargere cu prejudiciu mare.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevean arestat pentru viol și tâlhărie, condamnat și pentru o spargere cu prejudiciu mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei