Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 53 (7665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   21 imagini |   ø fişiere video

„Primăvară în fiecare floare”

Aranjamente unice, „flori pentru suflet”, ofertă bogată pentru 8 Martie, toate la Queen Concept Flowers

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aranjamente unice, „flori pentru suflet” și ofertă bogată pentru ziua de 8 Martie, pe toate le găsiți la Queen Concept Flowers. Florăria Queen de pe Mărășești, din municipiul Suceava, vă oferă flori proaspete, fie că vorbim de lalele, zambile, în culori diferite, frezii, crini, gerbere, iriși, narcise sau trandafiri, anemone etc, toate la prețuri atractive. Primăvara ne răsfață cu flori multicolore, parfumate, delicate, care pot fi cu drag oferite persoanei iubite și sub formă de buchet, aranjat cu pricepere și multă imaginație de personalul amabil de la Queen Concept Flowers.

Florăria de pe Mărășești a dat startul comenzilor pentru ziua de 8 Martie, zi specială, când cumpărăm flori pentru mame, bunici, iubite, colege, pentru învățătoare și profesoare, pentru toate ființele dragi din viața noastră. Este un bun prilej să lăsăm gingașele flori „să vorbească” în locul nostru, să transmită prin frumusețea și sensibilitatea lor ceea ce noi am vrea să ajungă la femeile dragi din viața noastră: prețuire, considerație, iubire.

 

Cupole cu trandafiri criogenați

La Florăriile Queen veți descoperi „primăvara în fiecare floare”. Îndrăgostiți sau doar iubitori de flori, nu se poate să intrați în Queen Concept Flowers de pe Mărășești și să nu plecați cu o floare la ghiveci, cu un buchet personalizat, cu o lumânare perfectă pentru un botez, dacă este cazul, sau cu trandafiri criogenați.

O floare, oricare ar fi ea, delicată, plină de poezie, nu poate să nu impresioneze partenera, iubita, mama, bunica, învățătoarea etc. Oricând puteți să vă impresionați persoanele dragi din viața dumneavoastră cu cupole cu trandafiri criogenați în formă de inimă. Industria florilor aduce mereu noutăți pe piață, astfel că a lansat metoda de criogenare a trandafirilor, o trecere a florii printr-un proces complicat de îngheţare la temperaturi de minus 35, minus 50 de grade Celsius, urmat de extragerea umidităţii din plantă şi dezgheţul acesteia treptat, de-a lungul câtorva săptămâni. În urma acestui tratament trandafirul îşi păstrează forma şi culoarea între 3 şi 25 de ani.

 

„Vestitorii” primăverii

Puteți, de asemenea, să alegeți buchetulfloral perfect, o combinație ideală de culori și parfumuri, pentru vaza de acasă. Sau puteți să găsiți un motiv în plus de a petrece timp util și plăcut cu copilul dumneavoastră, după ce îi dăruiți o zambilă, o lalea la ghiveci, pe care el să o îngrijească cu mâinile lui și să povestiți, împreună, despre flori. „Nu numai că ghiveciul este atractiv și copilul va fi încântat de el, dar îi va plăcea enorm să simtă plantele și florile, să toarne câte puțină apă, să observe culorile intense, forma și parfumul lor caracteristic”, ne-au spus reprezentanții Queen Concept Flowers. Dacă frigul încă vă ține departe de primăvară, vă stau la îndemână florile,în nuanțele preferate, cu un ambalaj foarte modern, care vă pot readuce buna dispoziție și pot fi primii „vestitori” ai primăverii.

 

Împărtășim dragostea de flori

La Queen Concept Flowersgăsiți coşuri de flori, cufere, cutii, vase din ceramică, coşuri de nuiele, suporturi metalice vintage. Queen Concept Flowers a luat naștere în momentul în care un grup de oameni și-au descoperit pasiunea de a crea aranjamente florale. „Cu pași hotărâți, am pornit cu ideea să vă împărtășim dragostea de flori, aranjamente florale, să vă facem evenimentele importante din viața voastră mai speciale. Și credem că am reușit! Ne bucurăm că prin florile noastre radiați de fericire! <Flori pentru suflet> este sintagma care ne face să venim în fața voastră mereu cu aranjamente unice -  #queenconceptflower.”

Casetă:

  • Nu uitați! Queen Concept Flowers vă poate trimite florile dorite acasă, făcând comanda prin telefon 0742 298 818 sau scriind pe whatsapp <queenconceptflowers>.
  • Nu uitați! Reprezentanții Florăriei Queen de pe Mărășești vă recomandă, pentru perioadele aglomerate, să comandați cu minimum 2-3 zile înainte, pentru a evita situațiile de criză. Puteți plasa o comandă telefonic: 0742 298 818 sau trimițând un mesaj pe whatsapp.
  • Nu uitați! Prețul florilor oferite de Queen Concept Flowerseste acceptabil, pentru toate buzunarele, fiind în perfectă concordanță cu calitatea produselor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aranjamente unice, „flori pentru suflet”, ofertă bogată pentru 8 Martie, toate la Queen Concept Flowers.
 Vizualizări articol: 1517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Aranjamente unice, „flori pentru suflet”, ofertă bogată pentru 8 Martie, toate la Queen Concept Flowers4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei