Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 53 (7665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Deputatul Ioan Balan cere urgentarea modernizării trecerilor la nivel cu calea ferată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a adresat ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, căruia i-a solicitat să urgenteze modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată în Regiunea de Nord-Est.

”Proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2021 prevede la Anexa 3/24/23/ Ministerul Transporturilor și Infrastructurii credite bugetare mai mari decât în anul precedent pentru realizarea de investiții de îmbunătățire a siguranței traficului prin amenajarea trecerilor la nivel a drumurilor cu calea ferată. Fondurile sunt asigurate din resurse europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructură Mare. În condițiile în care, în anii 2018-2019, investițiile în acest domeniu au înregistrat un ritm cu totul nesatisfăcător, iar în acea perioadă am primit asigurări constante de la foștii miniștri că trecerile la nivel cu calea ferată din Moldova vor fi modernizate în orizontul anului 2020”, a arătat Ioan Balan.

În opinia parlamentarului sucevean absența acestui tip de investiții generează frecvent accidente rutiere soldate cu victime și decese în Regiunea de Nord-Est. De aceea, Ioan Balan vrea să știe câte treceri la nivel ale drumurilor cu calea ferată au fost modernizate, în special cu privire la amenajarea barierelor automate de oprire, în Regiunea de Nord-Est. De asemenea, deputatul liberal vrea să știe câte treceri la nivel ale drumurilor cu calea ferată situate în Regiunea de Nord-Est sunt cuprinse în anul 2021 în programul de modernizare, dar și care este termenul pentru finalizarea modernizării tuturor trecerilor la nivel cu calea ferată în această regiune a țării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan cere urgentarea modernizării trecerilor la nivel cu calea ferată.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Ioan Balan cere urgentarea modernizării trecerilor la nivel cu calea ferată1.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei