Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 53 (7665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie umanitară

Ilinca, o fetiță de doar 5 ani, cu grave probleme de sănătate, are nevoie urgent de orteze care să-i îmbunătățească mersul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ilinca, o fetiță în vârstă de doar 5 ani, cu grave probleme de sănătate, are nevoie urgent de orteze care să-i îmbunătățească mersul. Ortezele costă aproximativ 1.000 de euro. Din păcate, fetița s-a născut cu paralizie cerebrală spastică bilaterală și picior varuus - Equin bilateral, reprezentând o deviație congenitală la nivelul piciorului, mai exact, după cum ne-a spus fizioterapeutul micuței, „copilul merge cu sprijin, pe vârfuri, cu rotație internă”.

În toți acești ani, Ilinca a beneficiat de diverse forme de terapie, în mai multe centre din țară, însă cu rezultate destul de mici. De aceea, fetița necesită o ortezare corectă, în urma unei examinări riguroase făcute de o echipă de medici pediatri spanioli specializați în ortezare, la Centrul Marisa din Timișoara.

„Aceasta ar fi o șansă enorm de mare pentru Ilinca, de a putea merge corect, de a împiedica apariția altor afecțiuni de la nivelul coloanei vertebrale și, desigur, de a putea face ședințele de balet, împreună cu sora ei mai mare, de a alerga după pisica ei, Ilinca fiind o mare iubitoare de pisici, până la urmă pentru a-și trăi copilăria normal”, a adăugat fizioterapeutul Ilincăi.

 

Strângere de fonduri inițiată de Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni

Aflând despre povestea micuței Ilinca, tinerii din Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni, împreună cu preotul Justinian-Remus Cojocar, coordonatorul voluntarilor, au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru ca fetița să-ți îmbunătățească mersul cu ajutorul ortezelor. „Am reușit să strângem de la tineri și oameni de bine, în urma apelului pe care l-am făcut pe Facebook, suma de 2.500 de lei. Ar mai trebui încă pe atât. În momentul în care doctorul va hotărî ce fel de orteze sunt necesare, noi plătim direct din contul nostru. Vrem să o vedem pe Ilinca că merge bine, că aleargă și se joacă și ea cu alți copii. Vrem să-i dăruim oleacă din viața noastră. Un pui de om la început de drum are nevoie de ajutor. Nu ne lăsăm până nu-i luăm ortezele de care are nevoie. Știm că numai Dumnezeu face minuni, și mai știm că lucrează prin oameni”, a spus părintele Justinian-Remus Cojocar.

Puteți face donații în lei, în contul bancar deschis la CEC Bank Suceava: Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni

RO24CECEB00030RON0709694.

Haideți să dăruim, împreună, o bucurie acestei fetițe. Nu este vorba de o sumă mare pentru unii, circa 2.500 de lei, dar pentru micuța Ilinca este o sumă care poate să-i aducă normalitatea, poate să-i îmbunătățească mersul. Orice sumă donată în contul bancar deschis la CEC Bank Suceava: Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni RO24CECEB00030RON0709694 va ajuta la achiziționarea ortezelor atât de necesare Ilincăi. Ar fi cel mai frumos mărțișor pe care fetița bolnavă l-ar primi acum, la început de martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilinca, o fetiță de doar 5 ani, cu grave probleme de sănătate, are nevoie urgent de orteze care să-i îmbunătățească mersul.
 Vizualizări articol: 1059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ilinca, o fetiță de doar 5 ani, cu grave probleme de sănătate, are nevoie urgent de orteze care să-i îmbunătățească mersul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei