Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 22 (7634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Bărbat grav rănit, după ce s-a urcat fără permis pe motocicletă și a intrat într-un stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aventura unui bărbat de 45 de ani, din orașul Gura Humorului, de a face o plimbare cu motocicleta, deși nu avea un permis de conducere pentru nici o categorie auto, s-a terminat prost. Vehiculul scăpat de sub control s-a izbit de un stâlp, iar bărbatul de la ghidon a fost rănit destul de grav.

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 16.00, când Gheorghe P. conducea motociclul marca Honda pe strada Voroneț din Gura Humorului, având direcția de deplasare Voroneț - Gura Humorului. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă la dreapta și din cauza lipsei de experiență în conducere, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, motocicleta a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public stradal, aflat pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma impactului bărbatul a suferit mai multe leziuni corporale și a fost preluat de către echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Din cauza stării sale de sănătate conducătorul motociclului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate la spital probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.  

În timpul verificării în baza de date a deținătorilor de permise de conducere din România, s-a stabilit faptul că Gheorghe P. nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat grav rănit, după ce s-a urcat fără permis pe motocicletă și a intrat într-un stâlp.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat grav rănit, după ce s-a urcat fără permis pe motocicletă și a intrat într-un stâlp5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei