Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 22 (7634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

O suceveancă reface gratuit sprâncenele pacienților cu cancer care au făcut chimioterapie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Ramona Bejan, cosmeticiană acredidată pentru procedura de micropigmentare, vine în sprijinul persoanelor cu afecțiuni oncologice cărora le-au fost afectate sprâncenele în urma chimioterapiei. Ramona a declarat că a decis să facă acest tratament cosmetic gratuit pentru oamenii care au făcut chimioterapie, după ce a constatat că pierderea părului și afectarea sprâncenelor și genelor au impact psihologic negativ asupra persoanelor care au urmat tratament cu citostatice. Ea a explicat că prin această procedură „sprâncenele sunt redesenate și redefinite prin micropigmentare”. „Micropigmentarea este o procedură în care pielea sângerează, de aceea este indicat să o facem la persoanele care au încheiat tratamentul chimioterapic. Recomand întotdeauna ca persoana respectivă să discute cu medicul curant și să întrebe dacă poate să facă procedura”, a afirmat Ramona Bejan.

Practic, micropigmentarea este un machiaj semipermanent, efectuat în straturile superioare ale pielii, prin introducerea particulelor de pigment colorat organic sau anorganic, cu ajutorul unui aparat automat, conectat la o sursă de curent. În mod uzual, se aplică în cazul sprâncenelor rare, scurte, întrerupte, subțiri, în cazul persoanelor care suferă de alopecie totală sau parțială sau al celor care au suferit accidente care au dus la cicatrici în sprâncene. Micropigmentarea se poate face atât femeilor, cât și bărbaților.

Cei care și-au pierdut sprâncenele în urma chimioterapiei o pot contacta pe Ramona Bejan la numărul de telefon 0745186186, în vederea reconstruirii acestora, la cabinet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O suceveancă reface gratuit sprâncenele pacienților cu cancer care au făcut chimioterapie.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O suceveancă reface gratuit sprâncenele pacienților cu cancer care au făcut chimioterapie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei