Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 22 (7634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

CCI Suceava organizează „Weekendul Mirilor”, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava va organiza un eveniment intitulat „Weekendul Mirilor”. Potrivit reprezentanților CCI Suceava, evenimentul va avea loc la Iulius Mall Suceava, în perioada 12-14 februarie 2021 și va respecta normele impuse de actualul context al pandemiei de coronavirus. La „Weekendul Mirilor” vor participa expozanți din domeniu, branduri de renume și nu numai, care timp de trei zile își vor prezenta ofertele pentru viitorii miri. CCI Suceava a transmis că evenimentul va fi un mod excelent  de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care viitorii miri le au în legătură cu organizarea unei nunți, dar și a oricărui eveniment festiv.

„Weekendul Mirilor vă va inspira să alegeți tematica pentru evenimentul tău care poate fi acompaniată de decoruri pline de flori și verdeață, simplitate și eleganță, conform noilor tendințe ale anului 2021. De asemenea, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă”, se arată într-un comunicat al CCI Suceava.

În cadrul expoziției vor fi prezente și firme specializate în decorațiuni, specialiști care își vor pune la dispoziție cunoștințele în acest domeniu, dar și firme specializate în aranjamente florale. La eveniment vor fi prezenți și experți în fotografie și filmare profesională, reprezentanți ai restaurantelor care organizează evenimente sau ai firmelor de cofetărie. Reprezentanții CCI Suceava au dat asigurări că expoziția „Weekendul Mirilor” va fi aliniat contextului actual și nu se va desfășura într-un cadru festiv. Programul de vizitare al expoziției va fi între orele 10:00 și 22:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează „Weekendul Mirilor”, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1064 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează „Weekendul Mirilor”, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei