Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 22 (7634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără avize

Amenzi și lemn confiscat, după identificarea unor transporturi fără acte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Transportul materialului lemnos fără a deține acte doveditoare asupra înregistrării sale în bazele de date aduce sancțiuni drastice celui care l-a pus la cale, în unele cazuri când cantitatea de lemn fără acte depășește 10 metri cubi, în afara amenzii suportate fiind ridicate spre confiscare și mijloacele de transport.

Cu toate aceste înăspriri ale legislației și a atenției crescute asupra circulației lemnului din ultima perioadă, există încă oameni care se aventurează să transporte material lemnos fără nici un document de însoțire. Două astfel de cazuri au fost identificate de polițiștii Secției Rurale de Poliție Mălini numai în cursul zilei de marți, în zona Slatina - Mălini.

Astfel, în cursul planului de acțiune pe linie silvică, polițiștii au acționat în zona comunei Slatina, ocazie cu care au identificat în trafic, în jurul orei 17.30, o autoutilitară marca Mercedes, condusă de un bărbat din comuna Slatina, și o alta de aceeași marcă, condusă de un bărbat din aceeași localitate. Cei doi aveau în comun faptul că nu dețineau nici un aviz de însoțire a materialului lemnos, fiind în acest caz solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Mălini, pentru realizarea unei inventarieri a lemnului transportat.

S-a constatat astfel că, în primul caz, Gavril U. transporta cu autoutilitara cantitatea de 1,74 metri cubi lemn de foc specia fag, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, fiind confiscată și cantitatea de lemn foc fag și dată în custodie Ocolului Silvic Mălini.

În cazul celui de al doilea transport, Gabriel S. avea încărcată autoutilitara cu 2,4 metri cubi lemn de foc tot fag, acesta fiind sancționat contravențional cu o amendă de 1.000 de lei, întreaga cantitate de lemn fiind confiscată și predată aceluiași ocol silvic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi și lemn confiscat, după identificarea unor transporturi fără acte.
 Vizualizări articol: 1915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi și lemn confiscat, după identificarea unor transporturi fără acte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei