Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2020 - Anul XXV, nr. 274 (7579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distrugere

Un nou atac asupra mașinii activistului de mediu Daniel Bodnar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost victima unei noi acțiuni de intimidare, miercuri seară, de această dată la Vicovu de Jos, în timp ce se afla la o acțiune de verificare a unui camion oprit de polițiștii de la Secția Rurală Gălănești. Daniel Bodnar și-a parcat mașina în parcarea unei benzinării unde alimentase și, în timp ce era plecat de lângă aceasta, parbrizul și masca autoturismului au fost sparte cu pietre.

”Din păcate, nu toate acțiunile se termină așa cum ne dorim!Cei care sunt afectați de acțiunile noastre își arată din nou ticăloșia. Nu cred că are legătură cu transportul de azi (miercuri, 18 noiembrie), ci mai degrabă cu evenimentul de joi (joia trecută) cu acel Mercedes BRU. Vom vedea ce probe se vor aduna. Aceste evenimente nu fac nimic altceva decât să ne ambiționeze și mai mult să continuăm lupta începută”, a transmis activistul de mediu.

Daniel Bodnar a făcut referire la incidentul de săptămâna trecută, când fiul unui afacerist din Gura Putnei, aflat la volanul unui Mercedes, l-a blocat și șicanat în trafic, pentru a nu se putea apropia de un camion cu lemne. Fiul afaceristului s-a ales cu amenzi și cu permisul suspendat

În ultima perioadă, Daniel Bodnar a fost victima unei agresiuni fizice și a mai multora de distrugere. Dacă în cazul agresiunii autorii au fost identificați, asta în condițiile în care au fost filmați și toată lumea a știut despre cine este vorba, la faptele de distrugere autorii sunt necunoscuți, sau cel puțin dosarele sunt înregistrate cu AN (autori necunoscuți). 

Săptămâna trecută, mașina unui alt activist a fost avariată intenționat la Marginea, de un afacerist cu lemn care a spart un parbriz cu un ciocan silvic. Autorul a fost pus sub acuzare pentru infracțiunea de distrugere și reținut 24 de ore în arestul poliției județene. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou atac asupra mașinii activistului de mediu Daniel Bodnar.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou atac asupra mașinii activistului de mediu Daniel Bodnar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei