Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2020 - Anul XXV, nr. 274 (7579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A avut zile

Copil prăbușit în gol de la 10 metri înălțime, salvat de sacii de gunoi pe care a căzut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil de numai 1 an și 10 luni s-a prăbușit miercuri seara de la geamul încăperii unde se juca cu frățiorii lui. Șansa micuțului de a scăpa cu viață au constituit-o cei câțiva saci cu gunoi depozitați lângă clădire, peste care a căzut și care au atenuat șocul.

Întâmplarea șocantă a fost sesizată personalului medical de la ambulanță și polițiștilor miercuri seara, în jurul orei 18.30, când o femeie a sunat și a povestit că un copil a căzut de la geamul unei clădiri de pe strada Pictor Octav Băncilă, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La fața locului a fost găsit copilul rănit ușor, care a fost preluat de echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu ”contuzie ușoară prin cădere de la înălțime” și i s-au efectuat investigații de specialitate.

În urma cercetărilor demarate de polițiști s-a stabilit faptul că minorul de 1 ani și 10 luni este unul dintre cei 10 copii ai familiei Feraru, care locuiesc împreună cu părinții într-un imobil social pus la dispoziție de primăria orașului. În momentul petrecerii teribilului accident, cei nouă copii ce se aflau la domiciliu supravegheați de băiatul cel mare, în vârstă de 16 ani, deoarece tatăl se afla la muncă, iar mama la cumpărături. Copilul de 1 ani și 10 luni se juca în holul locuinței cu ceilalți frați și surori, iar la un moment dat acesta s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de un geam neasigurat, care s-a deschis, iar copilul a căzut în gol de la înălțimea de circa 10 metri, de la etajul al doilea al imobilului. Din fericire, micuțul a ajuns pe sacii de gunoaie depozitați în exteriorul imobilului, aceștia atenuând căderea.

Polițiștii fac acum cercetări în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, despre acest caz fiind informat și serviciul de asistență socială al primăriei, pentru efectuarea unei anchete sociale la domiciliul familiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil prăbușit în gol de la 10 metri înălțime, salvat de sacii de gunoi pe care a căzut.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil prăbușit în gol de la 10 metri înălțime, salvat de sacii de gunoi pe care a căzut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei