Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2020 - Anul XXV, nr. 274 (7579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnat definitiv

Un bărbat care și-a răpit copilul folosind violența are de stat aproape 3 ani după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care și-a răpit propriul copil de la concubina sa, după o acțiune violentă în care s-a folosit de un cuțit, cu care a amenințat-o pe femeie, a fost condamnat definitiv de judecătorii suceveni la o pedeapsă de 2 ani, 8 luni și 161 de zile de închisoare. Ultima parte a pedepsei este un rest dintr-o condamnare anterioară. Sentința a fost stabilită de Judecătoria Rădăuți și a fost confirmată acum două zile de Curtea de Apel Suceava, astfel că a rămas definitivă. Bărbatul a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni, printre care lipsirea de libertate și lovire.

Luarea cu forța a copilului s-a petrecut la Rădăuți, bărbatul fiind din Roman.

Fapta s-a petrecut în septembrie 2017, iar la mijloc a fost vorba de un copil în vârstă de 3 ani la acea vreme.

După cum am arătat în Monitorul de Suceava la vremea respectivă, o femeie din municipiul Rădăuţi, Argentina D., în vârstă de 31 de ani, a avut o relaţie cu Remus Stan, de 33 de ani, originar din Roman. Din această relație au rezultat doi băieți. Concubinajul a luat sfârşit în 2013 pentru că bărbatul a ajuns în puşcărie, după o condamnare pentru tâlhărie. Revenit din pușcărie, bărbatul s-a dus la Rădăuți împreună cu un alt bărbat pentru a-și lua copilul mai mic, încredințat de Statul Român mamei.

Din cercetările de atunci a rezultat că cei doi s-au deplasat la domiciliul surorii Argentinei D., după ce au aflat că aceasta era acolo împreună cu copilul de trei ani. Stan, înarmat cu un cuţit, a pătruns în casă, unde a amenințat-o cu moartea pe fosta consoartă. De frică, femeia i-a dat bărbatului copilul și toate actele pe care le avea asupra ei.

Mama copilului luat cu forţa a sesizat organele de poliţie despre cele întâmplate. Judiciariştii rădăuţeni, împreună cu luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi de la Jandarmeria Română, s-au deplasat, după ce au obţinut mandate de percheziţie, la Roman, la câteva adrese unde aveau informaţii că s-ar putea afla minorul. La una dintre acestea au găsit copilul, pe care ulterior l-au încredinţat mamei, apoi l-au depistat pe Remus Stan, care a fost reţinut în arest și ulterior pus sub acuzare pentru infracțiunile de lipsire de libertate, violare de domiciliu, lovire şi ameninţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat care și-a răpit copilul folosind violența are de stat aproape 3 ani după gratii.
 Vizualizări articol: 2172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat care și-a răpit copilul folosind violența are de stat aproape 3 ani după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei