Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2020 - Anul XXV, nr. 274 (7579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe timp de pandemie

Cea mai importantă investiție în turism din Vatra Dornei a intrat în linie dreaptă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai importantă investiție privată din Vatra Dornei intră în linie dreaptă pentru avizare. Cu o valoare totală a investiției de 2,7 milioane euro, din care fonduri europene 70%, Hotel Maestro, simbol al stațiunii turistice, va crea 40 de locuri de muncă și astfel își va spori contribuția la bugetul local, prin taxele și impozitele plătite. Durata implementării proiectului de modernizare, reamenajare, extindere și reconstruire va fi de doi ani din momentul demarării lucrărilor, care vor fi finanțate din Măsura 2.2, dedicată susținerii investițiilor în turism.

Investiția a primit deja undă verde de la majoritatea instituțiilor responsabile, având avizele de specialitate obținute de la Consiliul Județean Suceava, Direcția Județeană pentru Cultură, Primăria Vatra Dornei, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Stat in Construcții, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Agenția pentru Protecția Mediului, Ministerul Sănătății, ANCPI, Registrul Comerțului și Ministerul Justiției.

După ce Primăria Vatra Dornei a aprobat cererea de obținere a avizului pentru inițierea activității de realizare a planului urbanistic, în această săptămână s-a încheiat și perioada de dezbateri publice pe marginea sa, iar toate persoanele care au avut de ridicat obiecțiuni au putut face acest lucru.

Pasul următor este evaluarea eventualelor observații colectate și, după oferirea clarificărilor necesare, cea mai mare investiție privată a ultimilor ani ar putea relansa, în plină criză economică generată de pandemia Covid-19, perspectivele economiei dependente de turism în Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai importantă investiție în turism din Vatra Dornei a intrat în linie dreaptă.
 Vizualizări articol: 3885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Cea mai importantă investiție în turism din Vatra Dornei a intrat în linie dreaptă3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei