Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2020 - Anul XXV, nr. 274 (7579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Convingere

Ion Lungu: “Garanția realizării variantei Ocolitoare nr. 2 a Sucevei, a Sălii Polivalente și a unui Stadion nou este continuarea guvernării PNL”

Vineri, 20 Noiembrie 2020 (20:57:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent la vizita în teren a premierului României, Ludovic Orban, la inaugurarea rutei ocolitoare a municipiului Rădăuți, primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut o remarcă cu privire la ceea ce se dorește a se realiza și pentru municipiul reședință de județ – a doua rută ocolitoare.

“Am avut astăzi onoarea să vină în județul Suceava domnul prim-ministru Ludovic Orban, care a inaugurat varianta ocolitoare a municipiului Rădăuți.
Este a doua vizită pe care o face dumnealui la acest obiectiv în ultimele 3 luni de zile.
Pe 20 iunie 2020 promitea la Rădăuți că în luna decembrie va fi inaugurată ruta ocolitoare a orașului.
Iată că s-a ținut de cuvânt și a fost finalizată mai repede, deoarece a fost finanțată pe fonduri europene.
Așa cum se știe, varianta ocolitoare nr. 2 a Sucevei este prinsă la finanțare tot pe fonduri europene, ca nod de descărcare pentru Autostrada A7, în dreptul localității Cumpărătura, care merge spre Botoșani pe relația Cumpărătura-Ipotești-Tișăuți-Salcea.
Garanția ca această variantă ocolitoare cu care se formează un inel ocolitor în jurul orașului să fie realizată este guvernarea în continuare de către PNL cu Ludovic Orban premier.
Așadar, dragi suceveni, votați pe data de 6 decembrie cu Partidul Național Liberal pentru a realiza în acest mandat: varianta ocolitoare nr. 2, Sala Polivalentă și un stadion nou! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat Ion Lungu.

Varianta ocolitoare nr. II a municipiului reședință de județ urmează să fie realizată de către Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră (CNAIR) până la finele anului 2023.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu: “Garanția realizării variantei Ocolitoare nr. 2 a Sucevei, a Sălii Polivalente și a unui Stadion nou este continuarea guvernării PNL”.
 Vizualizări articol: 1426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu: “Garanția realizării variantei Ocolitoare nr. 2 a Sucevei, a Sălii Polivalente și a unui Stadion nou este continuarea guvernării PNL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei