Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2020 - Anul XXV, nr. 260 (7565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adaptare la restricții

Teatrul sucevean trece pe online, activitatea cu publicul fiind interzisă 14 zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” este interzisă, începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile.

Această decizie afectează doar accesul spectatorilor în sala de spectacol, nu și accesul online la spectacolele programate pentru această lună.

“Până atunci când vom redeschide porțile, ne vedem online!”, este mesajul transmis de reprezentanții teatrului sucevean, nevoit să se adapteze la noua situație mondială.

Decizia vine în contextul recentelor reglementări referitoare la limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență adoptând Hotărârea nr. 60/1 noiembrie 2020 prin care, în localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică restricţii corespunzătoare ratei de infectare. Una dintre aceste restricții se referă la desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole.

“Vom reveni cu informații despre reprogramarea spectacolelor după expirarea perioadei de 14 zile, iar pentru persoanele care au achiziționat bilete pentru vizionare în sala de spectacoloferim următoarele variante de recuperare a banilor:

- posibilitatea de a opta pentru acces virtual, cu vizionare online. Mai multe detalii vor primi pe contul deschis pe platforma www.blt.ro,

- alocarea biletelor pentru reprezentațiile viitoare,
- restituirea sumelor aferente biletelor cumpărate.

Pe această cale mulțumim spectatorilor noștri pentru înțelegere și-i așteptăm, cu drag, online!”, au mai transmis reprezentanții Teatrului „Matei Vișniec”.

Primul spectacol care va fi difuzat online este premiera spectacolului „Noapte arabă”, de Roland Schimmelpfennig, în regia lui Zalán Zakariás, programată pentru joi, 5 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teatrul sucevean trece pe online, activitatea cu publicul fiind interzisă 14 zile.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teatrul sucevean trece pe online, activitatea cu publicul fiind interzisă 14 zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei