Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2020 - Anul XXV, nr. 260 (7565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În creștere

Cinci studenți, 13 elevi și opt cadre didactice, confirmați cu SARS-Cov2 în ultimele 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma anchetelor epidemiologice efectuate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, în ultimele 24 de ore, rezultă că cinci studenți, 13 elevi și opt cadre didactice au fost confirmați cu SARS-Cov2. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publica Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că cei cinci studenți confirmați cu Covid-19 în ultimele 24 de ore provin din mai multe localități: doi sunt din municipiul Suceava (unul e student la Cluj și unul la Suceava, la Psihologie), doi sunt din Câmpulung Moldovenesc (unul e student la Cluj și unul la Iași), iar al cincilea este din Siminicea (student la Suceava, la Kinetoterapie). De asemenea, studentul la Psihologie - USV este și cadru didactic la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava.

În urma testării RT-PCR, a mai adăugat Gabriela Băncilă, au fost confirmați cu SARS-Cov2 13 elevi din județul Suceava: un elev din clasa a X-a de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, un elev din clasa a VIII-a de la Școala Costișa - Frătăuții Noi, un elev din clasa a III-a de la Școala Gimnazială Horodniceni, un elev din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic ”Filadelfia” Suceava, un elev din clasa a XI-a de la Liceul „Ion Luca” Vatra Dornei, un elev din clasa a VI-a de la Școala „Bogdan Vodă” Rădăuți, un elev din clasa a XII-a de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, un elev din clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, un elev din clasa a X-a de la Colegiul Tehnic Rădăuți, un elev din clasa a IX-a de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava și 3 elevi de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, doi din clasa a IV-a și unul din clasa a V-a.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publica Suceava, Gabriela Băncilă, ne-a spus că au fost confirmați pozitiv la noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, și opt cadre didacticesucevene: un profesor de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți, un profesor de la Școala Gimnazială „Ion Pintilie” Frătăuții Vechi, un profesor de la Clubul Sportiv Rădăuți, o educatoare de la Școala Gimnazială Nr. 1 Rădăuți, un profesor de la Școala Vatra Moldoviței, un profesor de la Liceul Tehnologic „Vasile Deac” Vatra Dornei, un profesor de la Colegiul Național „Spiru Haret” Suceava și un învățător de la Școala Gimnazială Nr. 2 Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci studenți, 13 elevi și opt cadre didactice, confirmați cu SARS-Cov2 în ultimele 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci studenți, 13 elevi și opt cadre didactice, confirmați cu SARS-Cov2 în ultimele 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei