Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2020 - Anul XXV, nr. 260 (7565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Gest reprobabil

”Atac” cu balegă deversată dintr-o remorcă, la casa primarului din Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene incredibile s-au petrecut luni seară, în comuna Putna, în fața casei primarului Gheorghe Coroamă, care era la domiciliu la acea oră. Un tractor cu o remorcă cu tocător a deversat în fața casei primarului o cantitate mare de balegă. Un localnic a sunat la 112, unul a și filmat parte din scena deversării, însă polițiștii nu l-au mai găsit pe făptaș la fața locului.

Bărbatul care s-ar fi aflat la volan, Costică Dabîca, nu a recunoscut că el a comis reprobabilul gest, cel puțin nu în fața unui reporter al Monitorului de Suceava care l-a căutat în cursul zilei de ieri.

Polițiștii i-au aplicat bărbatului 9 puncte de amendă, în baza articolului 148, punct 21, din Regulamentul de aplicare al OUG 1952202, privind circulația pe drumurile publice, care sancționează ”aruncarea, lăsarea ori abandonarea pe drum public de obiecte, materiale, substanțe sau vehicule”. 

Primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă, a declarat că nu îl cunoștea înainte pe autorul identificat de polițiști și nu își explică ce nemulțumire a avut acesta.

”Nu îl cunosc, nu am nici un fel de conflict, abia am aflat despre cine este vorba. Nici nu pot comenta un asemenea gest, nu pot să îmi dau seama ce a fost în mintea acelui cetățean. Din informațiile pe care le am de la cei care erau în zonă, pentru că eu am ieșit mai târziu din casă, era într-o stare avansată de ebrietate, era cu tractorul cu remorcă și a lăsat în fața casei niște deșeuri. A sunat cineva la 112 aseară, a venit poliția, a constatat fapta și probabil că se face o anchetă, mai departe e treaba poliției”, a declarat primarul comunei Putna.

Despre posibilul consum de alcool, bărbatul nu a putut fi testat în timp util, astfel că acest detaliu va rămâne probabil doar la nivel de acuzație.

În Putna se vorbește că lângă casa celui care s-ar fi aflat la volanul tractorului este un drum al primăriei, care este folosit intens în cadrul activităților de exploatare masă lemnoasă, iar de aici a plecat supărarea localnicului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Atac” cu balegă deversată dintr-o remorcă, la casa primarului din Putna.
 Vizualizări articol: 2662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
”Atac” cu balegă deversată dintr-o remorcă, la casa primarului din Putna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei