Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2020 - Anul XXV, nr. 238 (7543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Colecția toamnă-iarnă

Magazinele „La Strada” au reduceri de până la 10% la articolele noi și de până la 40% la colecțiile anterioare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinele „La Strada” din municipiul Suceava au reduceri de până la 10% la articolele noi pentru clienții care au card de fidelitate și de până la 40% la colecțiile anterioare. În magazinele „La Strada” se găsesc în fiecare sezon produse din colecții noi, de această dată din colecția toamnă-iarnă, toate de calitate, realizate de branduri cunoscute, care și-au construit o reputație în acest sens.

Sunt produse care i-au convins pe clienți prin calitate, confort, design. Este vorba de încălțăminte de piele, geci, cojoace, genți, poșete, curele, portofele etc., articole care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp. Nu mai puțin atractive sunt articolele din colecțiile anterioare, articole care se pot achiziționa la prețuri atractive, cu reducere de până la 40 %. „La Strada” comercializează încălţăminte de calitate, din piele, produsă de firme consacrate din Europa, dar şi din România.

 

De ce „La Strada”?

Poate vă întrebați de ce merită să apelați cu încredere la articolele din magazinele „La Strada”. Răspunsul este simplu. Aici găsiți încălțăminte elegantă, rafinată, încălţăminte comodă care dă siguranţă piciorului, încălţăminte pentru toate vârstele. O diversitate de modele și culori, produse cu garanție asigurată de producători de renume. Dacă vreți să cumpărați încălțăminte din piele naturală pe care doriți să o purtați o perioadă îndelungată de timp, fără a se deteriora în orice condiții, atunci alegeți „La Strada”. De ce să nu preferați o încălțăminte dintr-o piele de calitate, moale, plăcută la atingere, o încălțăminte care nu reține mirosurile neplăcute, care are o talpă flexibilă, are o rezistență crescută, achiziționată la un raport corect calitate-preț în detrimentul unei încălțări cu un design asemănător, la un preț mai mic, dar din materiale îndoielnice, care în scurt timp se deteriorează. Când cumpărăm încălțăminte de calitate, chiar dacă este mai scumpă, putem să considerăm că este o investiție și că rezultatele se văd în timp. Nu putem spune același lucru atunci când alegem încălțăminte care nu respectă standardele de calitate și ne lasă „baltă” când ne așteptăm mai puțin.

 

Articole la mare căutare

Brandurile de încălțăminte pe care le găsiți în magazinele „La Strada” investesc mereu în calitate: aerisire optimă a piciorului, evacuarea umezelii și, totodată, impermeabilizarea încălțămintei, lejeritate și confort în purtare, indiferent de vârstă, sex sau stil de viață. Cu un design unic, fiecare brand de încălțăminte pe care îl puteți găsi „La Strada” oferă produse care se potrivesc și unui look casual, dar și unui look sport, street sau, de ce nu, business.

Reprezentanții magazinelor „La Strada” fac comandă de produse ale unor branduri cunoscute în lume, pentru noile colecții, cu un an înainte, pentru că aproximativ un an se lucrează pentru apariția unor articole unice, care să surprindă clienții prin noutate, design, unicitate, calitate, preț.

Este și cazul hainelor din colecția toamnă-iarnă, geci de fâș, care păstrează o temperatură constantă a corpului, geci din materiale ușoare, de calitate. Puteți opta pentru o haină din piele, cu blană naturală, cojoace care atrag clienții prin designul modern, dar mai ales prin faptul că sunt comode și călduroase.

Totîn magazinele „La Strada” veți găsi accesorii: curele, portofele, borsete, genți și serviete din piele etc. După cum ne-au spus reprezentanţii magazinelor „La Strada”, acestea sunt cunoscute de clienţi pentru că pun în prim-plan satisfacerea lor, prin produse de calitate la preţuri atractive.

Cureaua a devenit de mult timp mai mult decât un simplu accesoriu funcțional. Ea poate arăta statutul social și profesional al celui care o poartă. O curea din piele naturală este în prezent un cadou deosebit pentru un bărbat sau pentru o femeie. Nu este posibil să dați greș dacă îi oferiți cuiva o curea din piele de calitate, care poate să dureze peste 5 ani, acest accesoriu fiind purtat de oricine. Decât să schimbați în cinci ani tot atâtea curele, pentru că v-a atras atenția prețul produsului, și nu calitatea, mai bine cumpărați una de brand, de calitate, care face față cu brio trecerii timpului. Dacă sunteți nehotărât, puteți să cereți cu încredere consultanță de la personalul amabil din cele două magazine, care vă poate oferi sfaturi utile în alegerea unui produs exact așa cum vă doriți, de calitate superioară.

Un alt produs căutat în magazinele „La Strada” este portofelul din piele naturală de calitate, de diferite mărimi, culori, modele bine compartimentate (acte, bancnote, cărți de credit – carduri - monede), un accesoriu elegant/business, care oricând poate fi un cadou deosebit.

 

Fidelitate

Clienţii fideli sunt obişnuiţi ca în magazinele „La Strada” să găsească în fiecare sezon reduceri, dar şi produse din noile colecţii, toate din piele, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.

„La Strada” vă aşteaptă în magazinul situat vizavi de Prefectură, deschis, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00, sâmbătă: 9:00-14:00, duminică: 10:00 – 14:00. De asemenea, sunteți așteptați și în magazinul „La Strada” din Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19, de luni până vineri, între orele 10:00-20:00, sâmbătă: 10:00-18:00, duminică: 10:00-15:00.

În fiecare din cele două magazine, veți fi întâmpinați de un personal amabil, bine instruit, pregătit în orice moment să vă ajute, să vă ofere servicii impecabile, să fie, pentru câteva minute, consultantul personal, care vă va ghida într-o atmosferă plăcută spre obiectul pe care doriți să-l achiziționați sau vă va oferi informații prețioase despre orice produs, pentru ca revenirea dumneavoastră în magazinele „La Strada” să devină o necesitate, o dorință, o împlinire. Clienții trebuie să poarte mască, trebuie să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în magazin și trebuie să păstreze distanța socială. În magazin pot intra maxim două persoane, care, la fel, trebuie să respecte distanța socială.Pentru mai multe detalii, puteți intra și pe www.lastradaleathers.ro/, unde puteți să vizualizați și puteți să vă alegeți cele mai îndrăgite produse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinele „La Strada” au reduceri de până la 10% la articolele noi și de până la 40% la colecțiile anterioare.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinele „La Strada” au reduceri de până la 10% la articolele noi și de până la 40% la colecțiile anterioare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei