Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2020 - Anul XXV, nr. 238 (7543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânărul care a gonit în jur de 70 de kilometri, cu poliția după el, trimis în judecată în stare de arest preventiv

Vineri, 9 Octombrie 2020 (14:06:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat trimiterea în judecată a unui inculpat, în stare de arest preventiv, pentru trei infracțiuni de ultraj și una de distrugere, comise în timpul unei urmăriri în trafic de aproximativ o oră. Este vorba de cazul unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din Siret, care a pus pe jar mai multe echipaje de poliție. Acesta a gonit la volanul unui BMW de la Dărmănești la Suceava, apoi de la Suceava la Fălticeni și retur, după care a luat-o spre Adâncata, rulând circa 70 de kilometri până a fost prins. Emanuel Costel Hanganu a stabilit un nedorit record în ceea ce privește o astfel de urmărire în trafic, singurul aspect pozitiv din toată povestea fiind că nu a făcut victime.

 

 A depășit mașina de poliție pe linia continuă

 

În noaptea de 1 spre 2 septembrie a.c., puțin după ora 0.00, un echipaj de la Biroul Drumuri Naționale al Serviciului de Poliție Rutieră Suceava, care se afla pe raza comunei Dărmănești, unde acționa cu radarul, a fost depășit de un BMW 320 D, condus cu viteză excesivă. Șoferul a depășit mașina de poliție în zona cu marcaj de linie continuă, continuându-și drumul cu viteză spre municipiul Suceava. Polițiștii din echipaj au plecat imediat în urmărire, solicitând totodată sprijin prin stație altor colegi.

Șoferul fugar a ajuns în municipiul Suceava, pe parcurs mai făcând o serie de depășiri neregulamentare. Ceea ce Monitorul de Suceava a aflat în exclusivitate era că de la Suceava acesta și-a continuat drumul pe E 85, spre Fălticeni, unde s-a învârtit pe străzi secundare și, nereușind să-și piardă urma, a revenit spre municipiul Suceava. La un moment dat unul dintre polițiști a încercat să-l oprească, dar a trebuit să se ferească.

Când a revenit în zona Sucevei, șoferul a pierdut controlul BMW-ului, ieșind în decor. Aici, un echipaj a încercat să-l blocheze cu mașina, însă șoferul a efectuat manevra de mers înapoi, intrând în coliziune cu partea stângă a autospecialei de poliție, după care și-a continuat deplasarea. Cei doi polițiști din mașină sunt victime ale infracțiunii de ultraj, la fel și cel care a încercat să-l oprească anterior și a fost nevoit să se ferească.

 

 Goană inexplicabilă: tânărul are permis și nu era băut

 

Șoferul fugar a mai pierdut o dată controlul într-o curbă periculoasă, la Adâncata, de această dată mașina ieșind în decor. Aici, tânărul de la volan a coborât și a fugit pe jos. Polițiștii plecați în urmărire pe jos au reușit să-l prindă. 

S-a stabilit că tânărul pericol public are doar 20 de ani și este din Siret. Emanuel Costel Hanganu avea posesor de permis de conducere. Acesta nu era nici băut. Inițial s-a crezut că acesta ar fi vrut să distragă atenția echipajului pe care l-a depășit,  însă polițiștii cred că este vorba doar de un teribilism dus la extrem.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat cercetările în cauza menţionată, întocmind rechizitoriul, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj.Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al procurorilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a gonit în jur de 70 de kilometri, cu poliția după el, trimis în judecată în stare de arest preventiv.
 Vizualizări articol: 5954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Tânărul care a gonit în jur de 70 de kilometri, cu poliția după el, trimis în judecată în stare de arest preventiv3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei