Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2020 - Anul XXV, nr. 238 (7543)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Flutur a solicitat urgentarea acoperirii şanţurilor săpate pe marginea drumului Dărmăneşti – Suceava – Dolhasca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat la sediul acestei instituţii o întâlnire de lucru cu toţi constructorii care lucrează la modernizarea axei rutiere Suceava-Iași, atât pe tronsonul Suceava – Ipoteşti – Bosanci – Udești – Liteni - Dolhasca, cât și Suceava – Moara – Stroieşti - Dărmănești. La întâlnirea de lucru au fost prezenţi şi primarii din localitățile străbătute de acest drum, firma de consultanță și liderul de proiect.

În cadrul discuţiilor, Gheorghe Flutur s-a declarat nemulțumit de faptul că unele firme din asociere, în zona Liteni, dar și în zona Todirești, nu lucrează în ritmul corespunzător și nici nu acoperă șanțurile făcute pe marginea drumului, în unele zone șanțurile fiind deja pline cu apă.

„Am cerut liderului de proiect să efectueze permanent monitorizarea execuției lucrărilor cu luarea măsurilor de siguranță rutieră. Le-am sugerat ca pe parcursul lucrării imediat ce se efectuează săpătura să se acționeze rapid pentru umplerea cu material concasat conform procedurilor. Lucrurile trebuie concentrate pentru că sunt mulți localnici care aduc recolta din câmp, iar tot acum a scăzut vizibilitatea”, a spus Flutur. El a precizat că instituţia pe care o conduce este la zi cu plățile pentru lucrările efectuate, motiv pentru care a solicitat constructorilor să lucreze de aşa maniera încât să reducă la maximum disconfortul creat populației.

De asemenea, Gheorghe Flutur a cerut și primarilor să supravegheze lucrările și de fiecare dată când constată existența unor probleme să le semnaleze conducerii CJ Suceava, cu atât mai mult cu cât lucrările vor începe și în intravilanul localităților.

Flutur a amintit că lucrările se realizează printr-un proiect european în valoare de 47 de milioane de euro, la care se adaugă o contribuţie financiară semnificativă a CJ Suceava, de circa 18 milioane de euro.

„Va fi cea mai importantă arteră care leagă Suceava de Iași și care va fi foarte utilă locuitorilor întregului județ. Din acest motiv am propus întâlniri săptămânale de lucru pentru a accelera lucrările în această perioadă cât vremea mai permite”, a arătat şeful administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur a mai adăugat că se continuă lucrările şi la drumul Panaci-Bilbor. În acelaşi timp el a făcut referire şi la alte lucrări de infrastructură care se realizează în judeţ, respectiv turnarea stratului de uzură în Pasul Puzdra, modernizarea tronsoanelor de drum Siret - Mușenița, în Slatina, Hârtop, Vulturești, drumul spre Rarău prin Izvorul Alb, Pleșa - Solonețu Nou. Gheorghe Flutur a declarat că la toate aceste investiţii trebuie să se profite la maximum de temperaturile care permit efectuarea de lucrări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a solicitat urgentarea acoperirii şanţurilor săpate pe marginea drumului Dărmăneşti – Suceava – Dolhasca.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a solicitat urgentarea acoperirii şanţurilor săpate pe marginea drumului Dărmăneşti – Suceava – Dolhasca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei