Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2020 - Anul XXV, nr. 226 (7531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Primarul din Poieni Solca l-a impresionat pe Gheorghe Flutur cu investițiile de nivel european din această comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Poieni Solca, Simion Jucan, l-a impresionat pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu proiectele de nivel european finalizate în această comună în perioada actualului mandat. Simion Jucan a fost felicitat de Gheorghe Flutur pentru finalizarea mai multor investiții, realizate în școli, drumuri și la dispensarul medical.

„Suntem în frumoasa comună bucovineană de la poala Obcinei Mari, Poieni Solca, iar lângă mine este domnul primar Simion Jucan. Aici sunt două realizări de nivel european. Este școala gimnazială de la Poieni Solca, o investiție de 1,3 milioane de lei. Aici învață circa 180 de copii, este o investiție modernă, cu săli de clasă luminoase, cu grupuri sanitare care sunt înglobate în această clădire, cu spații de joacă pentru copii și cu o curte pavată în mod corespunzător și cu împrejmuire corespunzătoare”, a spus Gheorghe Flutur. El a spus că această școală schimbă în totalitate imaginea acestei localități, o comună foarte frumoasă, cu foarte multe case cu arhitectură veche bucovineană.

Flutur a spus că o altă investiție importantă este dispensarul medical, o investiție făcută de Primăria Poieni Solca din fonduri europene, prin Grupul de Acțiune Locală, printr-un proiect de aproape 100.000 de euro. El a arătat că dispensarul are un cabinet pentru un medic de familie și un asistent, care vor fi prezenți zilnic. Flutur a spus că dispensarul se adresează unei populații de circa 2.200 de persoane din această comună „În acest dispensar sunt condiții foarte bune pentru consultații și sunt pregătiți aici să vină periodic să facă analizele pentru locuitori și să le aducă rezultatele într-un timp scurt”, a explicat președintele CJ Suceava.

El a spus că la mansarda clădirii dispensarului a fost amenajat un apartament pentru medic. „Investițiile de un asemenea nivel european sunt necesare oricărei localități din mediul rural”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a făcut referire și la o altă „investiție model”, în modernizarea tronsonului de drum comunal dintr-o zonă foarte dificilă din comună, în zona pârâului Morii. „Aici se văd două poduri, o lucrare de apărare de maluri cu gabioane, și sunt pregătiți să betoneze și o altă porțiune. Satul este împărțit în două de acest pârâu, care de foarte multe ori a creat mari probleme acum”, a spus Flutur. El a arătat că lucrările s-au făcut pe un program european, și l-a felicitat pe Simion Jucan pentru această investiție. Gheorghe Flutur a mai declarat că pe lângă acest tronson, la Poieni Solca s-au mai modernizat, în ultimii șapte ani, alți aproape 7 km de drum, care leagă această localitate de Botoșana. „Acum este pregătită o altă investiție în zona pârâului Racova, de 1,5 km, prin compania Națională de Investiții. Și vreau să subliniez faptul că este de nerecunoscut această localitate, evoluția ei din ultimii ani. Actualul primar a ridicat praful, a legat localitatea de orașul Solca, de drumul național și cum îi văd pe oameni, sunt extrem de bucuroși și văd tineri care vor să se întoarcă acasă, să-și construiască o casă și să investească”, a încheiat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Poieni Solca l-a impresionat pe Gheorghe Flutur cu investițiile de nivel european din această comună.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Poieni Solca l-a impresionat pe Gheorghe Flutur cu investițiile de nivel european din această comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei