Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2020 - Anul XXV, nr. 226 (7531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vicovu de Jos

Bărbat reținut pentru braconaj și arme de vânătoare și muniție confiscate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unele informații și suspiciuni de braconaj care planau asupra unui bărbat din comuna Vicovu de Jos au dus la întocmirea unui plan de acțiune privind efectuarea unor percheziții domiciliare la primele ore ale dimineții de miercuri. În urma identificării la două imobile aparținând suspectului a mai multor elemente care alimentează aceste acuzații, bărbatul suspect a fost reținut, fiind cercetat penal.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, sprijiniți de 12 lucrători ai Serviciului de Acțiuni Speciale și de un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, care au pus în executare 4 mandate de percheziții în satul Vicovu de Jos.

Au fost vizate sediul unei Persoane Fizice Autorizate din apropierea Podului Dăbâca, precum și un imobil aflat în construcție, aparținând lui Victor C. În timpul perchezițiilor au fost găsite și ridicate patru arme letale deținute legal, respectiv o armă de tir sportiv și trei arme de vânătoare. Pe lângă arme deținute legal, polițiștii au descoperit și ridicat 246 elementele de muniție specifice armelor deținute și aproximativ 20 kg de carne, posibil provenită în urma acțiunilor de vânătoare neautorizate. Polițiștii au examinat gardul care împrejmuiește proprietatea pe care se află casa în construcție, fiind identificate mai multe orificii cu diametre de 5-6 mm, cel mai probabil provenind de la gloanțe. În urma probatoriului ridicat și a audierii suspectului Victor C., pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind dispusă continuarea urmăririi penale a acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut pentru braconaj și arme de vânătoare și muniție confiscate.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat reținut pentru braconaj și arme de vânătoare și muniție confiscate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei