Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2020 - Anul XXV, nr. 226 (7531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Nicolae Chiriac: Am reușit să atrag proiecte de 10 milioane de euro cât am fost primar. După plecarea mea nu s-a mai întâmplat nimic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PMP pentru Primăria Broșteni, Nicolae Chiriac, a declarat că în perioada în care a fost primar al acestui oraș a reușit să atragă proiecte în valoare de aproximativ 10 milioane de euro pentru dezvoltare. Nicolae Chiriac a subliniat faptul că după „suspendarea mea abuzivă” din această funcție, în anul 2018, cei care au preluat conducerea primăriei nu au mai atras nici un leu, ba mai mult, nu au reușit să continue proiectele pe care le-a lăsat.

Nicolae Chiriac a precizat că unele dintre cele mai importante proiecte sunt cele pentru rețelele de apă potabilă cu stație de captare și pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de canalizare, cu stație de epurare, o investiție estimată la peste 11 milioane de lei, care din nefericire pentru locuitorii acestui oraș se realizează într-un ritm total necorespunzător.El a precizat că în perioada scurtă când a revenit la conducerea primăriei a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru acest proiect, însă după ce a fost suspendat din nou, investiția s-a blocat. Tot în aceeași perioadă el a semnat și ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea străzii Neagra, pe 4,6 kilometri. De asemenea, candidatul PMP pentru Primăria Broșteni a spus că în mandatele sale de primar au fost realizate o serie lungă de proiecte pentru modernizarea orașului, amintind de reparații de drumuri comunale și turnări de covoare asfaltice în mai multe sate, alimentarea cu apă a locuitorilor din Cotârgași, Holda, Holdița și Dârmoxa,îndiguirea râului Neagra și consolidarea malurilor pârâului Cotârgași.

De asemenea, el a amintit că din banii încasați la bugetul local a fost construită remiza PSI, iar cu sprijinul unei comune din Luxemburg, orașul a primit o mașină pentru stingerea incendiilor. Nicolae Chiriac a arătat că tot el a obținut finanțări guvernamentale pentru reabilitarea, modernizarea a cinci unități de învățământ din oraș, precum și pentru modernizarea drumului dintre Neagra și Broșteni. „Sunt proiecte importante pentru dezvoltarea comunei, care din păcate nu au mai fost continuate. Mai mult, pentru un proiect de amenajare a muzeului Ion Creangă, actuala conducere a primăriei a renunțat la finanțare. Consider că nu se mai poate continua așa, pentru că orașul Broșteni are nevoie de dezvoltare”, a spus Nicole Chiriac.

El le-a garanta locuitorilor din Broșteni că știe ce are de făcut pentru atragerea de fonduri europene pentru modernizarea orașului și pentru creșterea nivelului de trai al cetățenilor. De asemenea, Nicolae Chiriac a spus că va reorganiza modul de ridicare a deșeurilor menajere, prin achiziționarea inclusiv a încă o mașină de gunoi. „Am demonstrat acest lucru cât timp am fost primar. Vă asigur că prin punerea în execuție a acestor proiecte de dezvoltare, cu toții vom fi mândri că locuim în orașul Broșteni. Revin la primărie pentru a face administrație și nu politică. Doar faptele vor fi politica mea”, a declarat Nicolae Chiriac. În final, el i-a rugat pe locuitorilor din Broșteni să se prezinte duminică la vot pentru a alege un primar care a demonstrat că orașul lor se poate dezvolta și care va continua să facă acest lucru în viitorul mandat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolae Chiriac: Am reușit să atrag proiecte de 10 milioane de euro cât am fost primar. După plecarea mea nu s-a mai întâmplat nimic.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nicolae Chiriac: Am reușit să atrag proiecte de 10 milioane de euro cât am fost primar. După plecarea mea nu s-a mai întâmplat nimic1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei