Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2020 - Anul XXV, nr. 226 (7531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Gala performanței 2020

Premii în bani, distincții, diplome, trofee, flori pentru 41 de elevi care au luat 10 pe linie la evaluarea națională și la bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

41 de elevi care au luat 10 pe linie la evaluarea națională și la bacalaureat au primit premii în bani, distincții, diplome, trofee, flori în cadrul unei manifestări organizate joi, în Aula Liceului Teoretic Filadelfia, de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Gala Performanței 2020 a fost corelată și cu proiectul „Călătorie către succes”, proiect realizat de IȘJ Suceava, cu finanțare de la Consiliul Județean Suceava. Evenimentul a stat sub semnul valorilor, al performanței și al aprecierii pentru rezultatele deosebite ale elevilor, unii dintre ei astăzi studenți la universități prestigioase.

Gala Performanței 2020 a debutat cu Imnul României, urmat de cuvântul de bun venit adresat invitaților de prof. Grigore Bocanci, inspectorul școlar general al IȘJ Suceava, care i-a felicitat pe elevii de 10, le-a urat mult succes în viitor, să pășească cu încredere, pentru că „voi sunteți mândria profesorilor, a noastră, a tuturor, voi reprezentați viitorul. Drum bun în viață. Viitorul vă aparține și nu uitați că educația nu v-o poate lua nimeni”.

La eveniment a fost invitat și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a i-a încurajat pe tinerii performeri să continue să studieze ca mai apoi „să fiți chemați să construiți alături de noi, alături de alții, să luptați să faceți performanță, noi să vă convingem prin proiectele noastre să nu plecați, să vă dăm încredere, să iubiți Suceava, să iubiți Bucovina”. Gheorghe Flutur a primit o plachetă din partea inspectorului școlar general al IȘJ Suceava, Grigore Bocanci, la fel ca și prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan, care i-a felicitat pe tineri pentru muncă și performanță și i-a îndemnat să gândească pe termen lung, pentru că ei sunt o uimitoare resursă pentru Suceava, pentru țară.

 

Barometrul reușitei școlare  - „Călătorie către succes”

O plachetă din partea IȘJ Suceava a primit și primarul Sucevei, Ion Lungu, care a fost mereu alături de elevii suceveni de 10, pe o parte dintre ei i-a și premiat în cadrul unui eveniment anterior, pentru că jumătate din elevii de 10 din județ sunt din municipiul Suceava. „Este o perioadă grea. Vă felicit, îi felicit și pe profesori. Pandemia este o provocare pentru toți, dar trebuie să-i facem față. Sunt alături de profesori, de elevi, vă apreciez mult și vă urez în primul rând multă sănătate”, a declarat Ion Lungu.

După mesajele oficialilor, manifestarea a fost moderată de prof. Lidia Acostoaie, inspector școlar, care a amintit că în această perioadă frumoasă de toamnă „se adună roadele dulci”, notele maxime, performanța elevilor suceveni. Tot joi a fost lansată și broșura Barometrul reușitei școlare  -„Călătorie către succes”, în care se găsesc „poveștile de succes ale 41 de adolescenți din școlile sucevene, repere de reușită și de aspirație continuă către succesul școlar și personal”, după cum a spus prof. Tatiana Vîntur, inspector școlar la IȘJ Suceava, care a făcut o incursiune printre poveștile de succes ale tinerilor de 10, unele povești fiind premiate. Inspectoarea Vîntur l-a citat pe John C. Maxwell, lider mondial în leadership, care susține că „Succesul este călătoria, nu destinaţia! Nu te gândi că succesul este un anumit punct în care trebuie să ajungi, ci priveşte-l ca pe un drum pe care îl ai de străbătut. Succesul trebuie să fie o călătorie de care să te bucuri zilnic şi înseamnă realizarea progresivă a unui scop predeterminat”,  un mesaj mobilizator pentru toți tinerii.

 

Premianții de 10

A urmat apoi momentul propriu-zis al premierii celor 41 de elevi care au luat 10 pe linie la evaluarea națională și la bacalaureat. Ei au primit premii în bani, distincții, diplome, trofee, plachete, flori din partea organizatorilor. Unii dintre premianți au fost însoțiți de directorii școlii sau de profesorul delegat de școală să fie prezent la eveniment.

19 elevi suceveni au primit câte 3.000 de lei fiecare din partea Ministerului Educației pentru performanța de a finaliza examenul de bacalaureat cu 10 pe linie. Ei sunt elevii de 10 la bacalaureat: Diana Daria Roznovan, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Mihaela Rotar, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Teodor Marcan, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Victor Macovei, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Alina Elena Țugui, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Călin Stafie, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Iuliana Georgiana Dobincă, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Iulian-Emanuel Coșuleanu, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, Larisa-Ilaria Tabără, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, Raluca-Mihaela Vatavu, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, Iulia Nazarov, Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni,  Gabriela-Romina Gherasim, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Louise Isabelle Dimitria Bahnean, Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, Alexandra Meșinschi, Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, Ana Maria Golea, Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, Ada Alice Lămășanu, Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, Bianca Fazekaș, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Dumitru Evuleț, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Andrei Ionuț Chirilă, de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.

Iată care sunt și cei 22 de absolvenți suceveni de clasa a VIII-a cu media 10 la evaluarea națională, într-o ordine aleatorie, care au primit joi, într-un cadru festiv, câte un premiu în bani în valoare de 1.000 de lei: Alexandra Amorăriței, Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului, Alexandra Mutu, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Alexia Ivan, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Anastasia-Maria Tofan, Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni, Andrada Alexiuc, Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Andrei Asimionesei, Școala Gimnazială nr. 3 Suceava, Bianca Georgiana Lămășanu, Școala Gimnazială Nr. 10 Suceava, Bianca Ionescu, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Cezara Teona Zaharia, Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, Cosmin Ilie Sava, Liceul Tehnologic ”Nicanor Moroșan” Pârteștii de Jos, Eliza-Elena Niță, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, Ilinca Dominte, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Iulia Rusu, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Iuliana Avdei, Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, Melania Teodora Nicșan, Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Rădăuți, Miruna Ștefania Cel Mare, Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Sandra Dulgheriu, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, Ștefana Șoptelea, Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, Teia Pașcu, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Sebastian Pitic, Liceul Tehnologic „Ion  Nistor” Vicovu de Sus, Ana Maria Pîrvan, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, Marta Ioana Nichiforiuc, Școala Gimnazială „Regina Elisabeta” Rădăuți.

La evenimentul de joi, Gala performanței 2020, au participat elevi, profesori, inspectori școlari, care au respectat toate regulile sanitare, de distanțare socială impuse de pandemie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii în bani, distincții, diplome, trofee, flori pentru 41 de elevi care au luat 10 pe linie la evaluarea națională și la bacalaureat.
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii în bani, distincții, diplome, trofee, flori pentru 41 de elevi care au luat 10 pe linie la evaluarea națională și la bacalaureat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei