Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2020 - Anul XXV, nr. 222 (7527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol pe șosele

Cu permisul suspendat, un șofer a produs un accident cu trei victime, la Pătrăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grav accident sâmbătă dimineață, înainte de ora 09.00, în localitatea Pătrăuți, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu o căruță, acroșând și un autoturism care se deplasa în aceeași direcție. În urma impactului dintre dubă și vehiculul cu tracțiune animală, o femeie și un copil de 8 ani aflați în căruță au fost răniți, rănit ușor fiind și șoferul autoutilitarei. În timpul coliziunii puternice, calul a fost prins sub microbuz, fiind solicitată intervenția pompierilor pentru extragerea acestuia.

Apelul la 112 care solicita intervenția pompierilor a fost primit la 08,50, iar la locul accidentului au ajuns în scurt timp un echipaj de descarcerare însoțit de două ambulanțe SMURD, în sprijinul acestora venind și o ambulață de la Serviciul de Ambulanță Județean. Cele două victime din căruță, femeia și copilul de 8 ani, au fost preluate de echipajele ambulanțelor și transportate la spital cu diverse traumatisme, dar în stare de conștiență. Șoferul microbuzului implicat a refuzat transportul la spital.

În urma intervenției de descarcerare, pompierii au reușit să scoată calul de sub microbuz. Animalul se afla în viață, însă avea răni grave, din această cauză fiind solicitată intervenția unui medic veterinar care urma să hotărască soarta acestuia.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că Nicolae Toloi, de 23 de ani, din comuna Verești, conducea autoutilitara Mercedes Benz pe DN 2, dinspre Suceava spre Dărmănești. La un moment dat, din cauza nepăstrării distanței regulamentare față de un autoturism VW din fața sa, șoferul a frânat brusc, moment în care a acroșat o căruță ce circula pe partea dreaptă a drumului și în care se aflau femeia și copilul care au fost răniți. În acele împrejurări atelajul hipo a fost proiectat în șanț, iar calul a fost prins sub autovehicul, fiind acroșat în acel moment și autoturismul VW aflat în mișcare în același sens.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătoarea atelajului hipo nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele șoferului, despre care s-a stabilit că avea permisul suspendat, pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu permisul suspendat, un șofer a produs un accident cu trei victime, la Pătrăuți.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu permisul suspendat, un șofer a produs un accident cu trei victime, la Pătrăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei