Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2020 - Anul XXV, nr. 222 (7527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Peste 1.500 de „Cupluri de aur”, sărbătorite de Primăria Suceava în ultimii 15 ani

Luni, 21 Septembrie 2020 (18:43:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Frumoasa tradiție de sărbătorire a „Cuplurilor de aur” din municipiul reședință de județ, eveniment care aduce multă bucurie în inimile “mirilor” și ale familiilor acestora, a  continuat și anul acesta, dar în condiții speciale, impuse de pandemia de coronavirus.

Tocmai de aceea, duminică după-amiază, într-o superbă zi de toamnă, cuplurile din Suceava care au împlinit 50 de ani de căsătorie în ultimele trei luni au fost invitate la zona de agrement Tătărași, festivitățile fiind organizate în aer liber, cu distanțare fizică între participanți și chiar și cu mască de protecție.

“Am sărbătorit încă douăzeci și două de cupluri de aur. În total avem sărbătorite 1.522 de cupluri în ultimii 15 ani. Cu toții merită din plin stima și considerația municipalității! Sunt oameni care au tot respectul nostru, al comunității, care s-au sacrificat pentru orașul nostru și au un deosebit spirit civic. Ei sunt mereu aproape de primărie, sunt primii la plata taxelor și impozitelor, iar organizarea acestui eveniment este un mic semn de recunoștință pentru cei care au construit orașul așa cum este el astăzi. Le doresc multă sănătate, în primul rând, să se bucure de familiile lor, de copii și de nepoți! La mulți ani!” a spus primarul Ion Lungu, care a inițiat această tradiție, continuată fără întrerupere, din 2005.

Edilul sucevean le-a oferit „Cuplurilor de aur”, din partea municipalității, câte un buchet de flori, diplome de fidelitate și un premiu bănesc (indemnizație în valoare de 400 de lei).

La final, participanții au ciocnit câte un pahar de şampanie împreună cu primarul Ion Lungu, unii solicitând să facă poze cu el, pentru a le păstra ca amintire de la moment unic – o dată în viață fiind mire și mireasă la „Nunta de Aur”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.500 de „Cupluri de aur”, sărbătorite de Primăria Suceava în ultimii 15 ani.
 Vizualizări articol: 1191 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.500 de „Cupluri de aur”, sărbătorite de Primăria Suceava în ultimii 15 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei