Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2020 - Anul XXV, nr. 222 (7527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiție

Președintele CJ Suceava a inspectat lucrările la noul corp de clădire care se construiește la Centrul Școlar „Sf. Andrei” Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PNL al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat, sâmbătă, lucrările la noul corp de clădire care se construiește la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” din Gura Humorului. Gheorghe Flutur a spus că investiția, în valoare de aproape un milion de euro, este finanțată din fonduri guvernamentale și, în parte, ale Consiliului Județean Suceava. Flutur a arătat că în momentul de față lucrările sunt realizate în proporţie de 35%.

„În noul corp de clădire sunt 12 săli de clasă, cancelarie, ateliere, grupuri sanitare moderne, iar la ultimul etaj se construiește un amfiteatru cu 150 de locuri”, a precizat Gheorghe Flutur, care a verificat lucrările împreună cu directorul acestei școli, Mihail Ciocoiu. Președintele CJ Suceava le-a solicitat constructorilor să lucreze cât mai mult acum cât vremea este încă bună, astfel încât această investiție să fie finalizată anul viitor. El a precizat că la Gura Humorului, Centrul Școlar de Educație Incluzivă este o școală pilot, o școală model, unde învață copii din tot județul și chiar din alte județe. „Vreau să mulțumesc conducerii de aici pentru că se implică foarte tare, atât în ceea ce privește actul de învățământ, dar și în ceea ce privește administrarea, inclusiv prin construcția de pavilioane noi”, a declarat șeful administrației județene, care la alegerile locale de anul acesta candidează pentru un nou mandat.

În același timp, Gheorghe Flutur a subliniat faptul că CJ Suceava are în derulare investiții pe fonduri europene și la alte unități de învățământ special din județ. El a amintit de Grădinița Specială fin Fălticeni și de Școala Specială „Sf. Stelian” din Rădăuți. Flutur a spus că instituția pe care o conduce a alocat fonduri și pentru modernizarea de clădiri în domeniul asistenței sociale și protecției copilului. „În perioada următoare pregătim locuințe pentru zonele unde sunt aglomerări, de maximum 50 de persoane”, a explicat Gheorghe Flutur.  

La rândul său, directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”, Mihail Ciocoiu, a spus că noua construcție este un obiectiv extrem de important, având în vedere că va asigura condiții oprime de școlarizare pentru elevii de la școala profesională. „Mă bucur că sunteți ca de obicei alături de noi și că urmăriți îndeaproape stadiul de derulare a lucrărilor la școala nouă. Lucrarea în sine este gândită și proiectată la nivelul cerințelor anilor 2020, în sensul că fiecare spațiu în parte are toate dotările necesare pentru a se desfășura o activitate didactică de calitate”, a precizat Mihail Ciocoiu, el adăugând că în noul corp al școlii vor fi și două ateliere de confecții îmbrăcăminte, dotate cu utilaje de ultimă generație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele CJ Suceava a inspectat lucrările la noul corp de clădire care se construiește la Centrul Școlar „Sf. Andrei” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Președintele CJ Suceava a inspectat lucrările la noul corp de clădire care se construiește la Centrul Școlar „Sf. Andrei” Gura Humorului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei