Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2020 - Anul XXV, nr. 222 (7527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Casa și mașina activistului de mediu Daniel Bodnar, distruse în plină noapte

Luni, 21 Septembrie 2020 (09:41:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa și mașina activistului de mediu Daniel Bodnar au fost vandalizate, cel mai probabil de hoții de lemne, care au făcut obiectul unor dezvăluiri despre ceea ce se petrece în pădurile din Bucovina. În noaptea de duminică spre luni, după miezul nopții, amenințările de care a avut parte au fost puse parțial în aplicare. Un geam de la locuința lui Daniel Bodnar a fost spart, iar luneta mașinii acestuia este, de asemenea, distrusă.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Daniel Bodnar a povestit ce s-a întâmplat: ”Golanii care au amenințat și au lovit (sunt cei care mi-au spus direct că va urma asta): Fratele Pădurarului de pe Brodioara Cenușă Ilie și Cenușă Teofil, cel care este administratorul firmei care a fost prins de noi acum 3 zile cu un transport de lemn ilegal. Cei care au lovit au fugit cu un Audi A4 de culoare neagră. M-au urmărit noaptea ca hoții până am ajuns la socrii mei, unde am rămas să dorm cu familia. Ați depășit orice limită și veți plăti ticăloșilor. Faceți de Rușine toți oamenii gospodari și de cinste din Putna și Brodina”.

Daniel Bodnar a depus deja plângere la Poliția Vicovu de Sus și spune că drumul său nu poate fi schimbat, iar obiectivul său rămâne salvarea pădurilor Bucovinei.

”Nu ne intimidează gesturile huliganilor susținători ai mafiei lemnului. Acești oameni nu respectă nici o regulă și sunt dispuși să facă orice pentru a-și proteja câștigul murdar, dar noi suntem dispuși să dăm totul pentru DREPTATE și ADEVĂR. Am pornit pe un drum cu sens unic pentru că situația e prea disperată în Bucovina. Se taie pădurile la cote alarmante de hoții de lemn, iar autoritățile se mișcă doar la sesizările noastre. Nu ne temem, chiar dacă mai avem și astfel de momente în care ești tentat să accepți să vină frica peste tine. Avem un Dumnezeu care numai El știe cum ne va proteja. Mergem înainte cu speranța că se va face o schimbare în Bucovina și avem curaj să mergem ca niște eroi mai departe”, este mesajul transmis de Daniel Bodnar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa și mașina activistului de mediu Daniel Bodnar, distruse în plină noapte.
 Vizualizări articol: 5033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Casa și mașina activistului de mediu Daniel Bodnar, distruse în plină noapte5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei