Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2020 - Anul XXV, nr. 222 (7527)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Salată din două roșii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

FCSB a făcut iarăși istorie, după ce s-a prezentat într-un cotlon de Serbie fără jumătate de echipă și cu un unic portar, debutant și ăla la echipa mare. Ceea ce s-a întâmplat a fost rezumat cu un oximoron de scriitorul Radu Paraschivescu, prezent în studioul DigiSport: ”eroismul caraghios”! Vasăzică 4-4 în 90 de minute, 6-6 în 120, 11-10 după loviturile de departajare... Totul cu un om sau chiar doi în plus și cu o succesiune dementă a golurilor! Meciul a fost transmis de Look Sport, în comentariul vestitului cuplu Enăchescu-Grădinescu, care nu-mi dau seama cum reușește să-i mai păcălească pe câte unii să-i lase pe post. Pe Grădinescu, cândva câștigător pe merit de premiu ”Ioan Chirilă”, îl lăsasem acum câțiva ani la Telekom Sport, când mi-am schimbat abonamentul, cu mari probleme de concentrare și de procesare a numelor jucătorilor. Asta se rezolvă cu pastile, dar acum l-am regăsit cu o aroganță agresivă, uitându-și menirea de comentator și dând verdicte ale fazelor, sau chiar ale meciului, înainte să se încheie, exact ca la birt. ”Ăsta e gol!” – a exclamat când un sârb a scăpat singur pe poartă. Uite că n-a fost, i-a dat peste nas puștiul Ducan. Apoi, a dat ca sigură eliminarea la 11 metri, uitând că în momente de genul ăsta norocul e factorul principal. Păi chiar FCSB a fost eliminată de bulgarii ăia cu Moți în poartă, cât să fi trecut de atunci, 4-5 ani?! Însuși Duckadam, deși a ghicit de 4 ori partea la Sevilla, dacă trăgeau ăia bine, mai apăra 4 lovituri? Ar fi scos Duckadam, sau orice portar, un șut ca al lui Lăcătuș? Și iată că Ducan a avut exact cât noroc îi trebuia ca să-și ducă echipa mai departe, spre rușinea lui Grădinescu care măcar a avut decența să-și ceară scuze. Cât despre partenerul său, iată o mostră: ”Nu cred că trebuie trecut cu vederea un atac corect, dacă îți scoate jucătorul din teren”! Ce-o fi cu enunțul ăsta fără cap și coadă, ce-ar fi trebuit să facă arbitrul, numai el știe, deși mă îndoiesc. Aștept cu nespusă curiozitate meciul cu Liberec, cehii nu cred că vor scăpa caii precum sârbii ăia care, din două roșii, și-au făcut echipa salată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salată din două roșii.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Salată din două roșii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei