Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 aug 2020 - Anul XXV, nr. 188 (7493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Cușnir: În ultimii 16 ani, asfaltarea străzilor din Suceava a fost folosită ca instrument electoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că adevărata carte de vizită a eficienței unui primar o reprezintă calitatea străzilor din localitatea pe care o conduce. Dan Cușnir a declarat că în Suceava, atât bulevardele principale, cât și străzile de cartier sunt cârpite, vălurite, pline de gropi și de șanțuri pe principiul dacă nu e groapă este dâmb. Mai mult, el a spus că în Suceava nu există nici măcar o gură de canal la nivelul străzii sau o trecere de pietoni marcată vizibil astfel încât să asigure protecția oamenilor. 

“A lipsit cu desăvârșire exigența în recepția lucrărilor de infrastructură rutieră, fie că a fost vorba despre asfaltări sau despre trotuare. În loc să fie avocatul oamenilor care plătesc taxe și impozite, actuala conducere a primăriei a fost pe post de avocat al clientelei politice. Am promis reintroducerea exigenței în recepția lucrărilor efectuate pe bani publici, dar și recepții intermediare de calitate astfel încât eventualele carențe de calitate să poată fi remediate încă din timpul execuției lucrărilor”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Suceava. Dan Cușnir a subliniat ca este foarte important ca din banii sucevenilor să se facă doar lucrări de calitate fără să se accepte nici cel mai mic compromis.

“În ultimii 16 ani, asfaltarea străzilor din Suceava a fost folosită că instrument electoral: <asfaltăm dacă o să votați cu mine> sau <asfaltăm pentru că ați votat cu mine>. Destul! Este timpul pentru ca promisiunile electorale neîndeplinite să nu mai stea în calea dezvoltării! Este timpul pentru schimbarea radicală a mentalităților și a abordărilor în administrația locală a Sucevei începând cu data de 27 septembrie 2020”, a spus Cușnir. El a precizat ca este important ca fiecare străduță, chiar dacă duce la o singură casă, să fie tratată cu aceeași exigență maximă la recepția lucrărilor.

“Dar cel mai jenant lucru pentru actuala administrație locală este să vorbească în continuare despre străzi de pământ după ce a cheltuit ineficient timp de 16 ani banii Sucevenilor din taxe și impozite. Este pur și simplu inadmisibil ca în anul 2020 să mai avem în Suceava străzi de pământ”, a precizat candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei. El a adăugat că la fel de inadmisibil este să fie lucrări pe străzile de pământ, promise de mulți ani, demarate acum câteva luni și abandonate fără asigurarea minimelor măsuri pentru protecția locuitorilor. El a dat ca exemplu strada Crângului din Burdujeni Sat, “cartier al Sucevei Destinație Turistică de Excelență”, despre care a spus că arată ca o stradă din Beirut, doar că nu a fost afectată de nici o explozie, ci a fost afectată doar de nepăsare și de lipsa regulilor care să ducă la ordine. Cușnir a mai precizat că, din păcate, strada Crângului nu este singura stradă de pământ din Suceava, fiind multe alte exemple inacceptabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir: În ultimii 16 ani, asfaltarea străzilor din Suceava a fost folosită ca instrument electoral.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Cușnir: În ultimii 16 ani, asfaltarea străzilor din Suceava a fost folosită ca instrument electoral2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei