Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 aug 2020 - Anul XXV, nr. 188 (7493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Eugen Bejinariu: PSD este superior opozanților săi prin rezultatele guvernărilor sale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu consideră că oricât ar încerca opozanții acestui partid să falsifice realitatea, social-democrații le sunt superiori prin rezultatele guvernărilor lor. Eugen Bejinariu a spus că a fost întrebat cum i se pare imboldul la luptă „lansat la parafarea cumetriei electorale” dintre PNL, PLUS și USR: și anume “Viitor fără PSD”? „Este un mesaj fascistoid. Campania electorală este despre oferte administrative, despre programe pentru oameni, despre proiecte aplicabile pentru binele cetățenilor și despre hărnicia îndeajuns de evidentă pentru a fi ales de comunitate. Alegerile nu sunt despre suprimarea opozanților și despre promisiunea că vei elimina un partid care la ultimele alegeri generale a luat votul a jumătate din populație. Doar fascismul își propunea suprimarea altor partide și ideologii. Tot fascismul a promovat conceptul de <om nou> în politică și societate, întru separarea elitelor și îndoctrinarea bolnavă a susținătorilor săi”, a precizat Bejinariu.

El a ținut să le transmită colegilor din PNL, „în majoritate vechi PDL-iști convertiți prin fake politic în urmași ai Brătienilor”, că până recent au fost într-o alianță foarte prolifică pentru bunăstarea oamenilor cu PSD. „Și-ar fi dorit în continuare acea alianță, după cum au continuat să păstreze oameni în funcții de atunci peste toate guvernările succedate între timp”, a precizat deputatul PSD de Suceava. Eugen Bejinariu a mai spus că sunt județe din țară în care majoritatea funcțiilor cheie în administrație sunt ocupate de peste un deceniu de PNL-iști, la fel cum sunt instituții și autorități ale statului în care conduc de mai bine de un deceniu tot oamenii liberalilor.

„Poate că PSD n-a avut la fel de mulți oameni sofisticați la vedere, dar a avut totdeauna mai mulți oameni mai competenți. Poate ca PSD-iștii nu sunt la fel de abili în piruetele retorice, dar PSD-iștii n-au fost niciodată demagogi. Oricât ar fi încercat fariseii de dreapta să stigmatizeze violent PSD-ul ca partid corupt sau lipsit de integritate, dimensiunea corupției din ultimele șase luni, amatorismul și mai ales cinismul unor lideri împiedicați au reamintit electoratului că dreapta românească știe doar meșteșugul vorbelor și ori de câte ori ajunge la putere ne trage cu câțiva ani înapoi”, a arătat Eugen Bejinariu.

El a subliniat faptul că stânga a guvernat mai puțin decât dreapta în ultimii 30 de ani de convulsii politice românești, iar în cele două din trei decenii românii au avut un președinte de dreapta. „Oricât ar încerca opozanții noștri politici să falsifice realitatea, oricât de abil ar lansa minciuni, acuzații și incitare la ură, PSD este superior prin rezultatele guvernărilor sale pentru viața oamenilor”, a declarat Eugen Bejinariu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Bejinariu: PSD este superior opozanților săi prin rezultatele guvernărilor sale.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 12 voturi
Eugen Bejinariu: PSD este superior opozanților săi prin rezultatele guvernărilor sale3.4512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei