Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2020 - Anul XXV, nr. 142 (7447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Stan: Ludovic Orban vine la Suceava pentru a-i repara imaginea lui Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că premierul României, Ludovic Orban, „va poposi” la finalul acestei săptămâni la Suceava într-o încercare disperată de a-i repara imaginea președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Ioan Stan a precizat că a folosit verbul „a poposi” deoarece este convins de faptul că vizita lui Ludovic Orban nu va fi una de lucru, ci una de odihnă. „Asta fac liberalii de când au venit la putere: se odihnesc, nicidecum nu lucrează pentru români. Cred că vom asista din nou la plantarea unui pom, iarăși îi vom vedea pe oficialii județeni cu capul în pământ, probabil că din nou vom primi o medalie pe care ulterior ne-o vor retrage și iarăși vom avea parte de povești despre ce vor face și ce vor drege liberalii, dar nimic despre ce au făcut în toată perioada asta, pentru că efectiv nu au cu ce se lăuda”, a spus Ioan Stan. El a arătat că Ludovic Orban va participa la inaugurarea unei conducte de gaz din comuna Moara, care în fapt este o investiție a unei firme private, nu a guvernanţilor liberali, „dar deja ne-au obișnuit să-i vedem lăudându-se cu munca altora”.

Liderul PSD Suceava a adăugat că până sâmbătă, când este preconizată vizita lui Ludovic Orban, Gheorghe Flutur va termina autostrăzile promise, tunelurile, spitalele, aeroportul, aqua parcul de la Bucșoaia, precum și alte promisiuni. Ioan Stan a spus că, la rândul său, premierul Orban va aduce cu dânsul gazul pentru Vatra Dornei. „Va fi circ, nu glumă. Un circ ieftin la care electoratul nu mai rezonează. Oamenii vor să vadă realizări concrete și proiecte duse la bun sfârșit pentru a te gira mai departe cu încrederea lor. S-a dus vremea vorbelor. Este timpul pentru fapte. Și dacă tot veni vorba despre fapte, îi sugerăm dlui Flutur că nu ar strica, dacă tot îl aduce până aici pe prim-ministru, să-i ceară niște bani pentru drumurile județene, să-l convingă să aloce în prima ședință de Guvern banii pentru finalizarea spitalului nou de la Fălticeni, să se gândească serios la mărirea pensiilor cu 40% și nu în ultimul rând, să-l lămurească să dea banii pentru mărirea alocațiilor copiilor”, a declarat Ioan Stan.

Liderul PSD Suceava este convins că nu se vor purta asemenea discuții în cadrul vizitei de la Suceava și tocmai din cauza acestei lipse de interes pentru administrarea țării, social-democrații garantează că liberalii nu vor mai fi la putere până la sfârșitul lunii septembrie. „Orice zi în plus cu ei la guvernare înseamnă salarii mici, tăieri de pensii, împrumuturi peste împrumuturi și o acută lipsă de respect pentru poporul român”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stan: Ludovic Orban vine la Suceava pentru a-i repara imaginea lui Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 2403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 18 voturi
Stan: Ludovic Orban vine la Suceava pentru a-i repara imaginea lui Gheorghe Flutur4.3518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei