Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2020 - Anul XXV, nr. 142 (7447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Soțul mort, soția în stare gravă, după o intoxicație suspectă în casa în care erau cazați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Bacău, a murit la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce soția sa, de 53 de ani, este în stare gravă la Spitalul de Urgență Suceava. Cei doi se pare că s-ar fi intoxicat în timp ce se aflau într-o casă din Moldova Sulița, unde s-au cazat ca turiști, chiar dacă locuința respectivă nu este înscrisă oficial în circuitul turistic.

Miercuri dimineață bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că atât el, cât și soția sa au început să se simtă rău. Ambii au ajuns la Spitalul Câmpulung Moldovenesc cu tulburări digestive severe și au fost internați. La scurt timp, bărbatul de 60 de ani a decedat.

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, dr. Adrian Cosinschi, a declarat că cei doi au ajuns la spital cu simptome digestive severe și au fost internați în secția Boli Infecțioase cu suspiciune de toxiinfecție alimentară. „La venire nimic nu anunța că starea pacientului se poate agrava, însă după o oră, el a făcut stop cardio-respirator. S-a făcut resuscitare 40 de minute, dar din păcate fără rezultat”, a spus dr. Cosinschi.

Potrivit medicului, necropsia a arătat că bărbatul avea suferințe medicale mai vechi, hepatice, pulmonare și în antecedente un infarct sechelar. Fiecare în parte nu-i puteau produce moartea, dar coroborat cu tulburările metabolice accentuate, provocate de problemele digestive severe, pot apărea tulburări de ritm.

În ceea ce o privește pe soția celui decedat, dr. Cosinschi a spus că ea a fost transferată la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”.

Dr. Cosinschi a mai spus că celor doi turiști li s-au recoltat și probe toxicologice, iar când va veni rezultatul analizelor se vor ști mai multe despre ce ar fi putut provoca problemele digestive severe.

Se mai știe că cei doi au dezinfectat cu mai multe substanțe casa în care au venit pentru vacanță, iar o eventuală legătură de cauzalitate este luată în calcul. Totuși sunt și alte ipoteze, legate de alimente sau apa consumată.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări. Și Direcția de Sănătate Publică Suceava ar urma să facă cercetări în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soțul mort, soția în stare gravă, după o intoxicație suspectă în casa în care erau cazați.
 Vizualizări articol: 1954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soțul mort, soția în stare gravă, după o intoxicație suspectă în casa în care erau cazați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei