Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2020 - Anul XXV, nr. 142 (7447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

De top

Geam termoizolant și produse de calitate de la Gridoma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu 25 de ani de experiență și cu peste 100 de combinații de tipuri de sticlă produse, S.C. Gridoma Serv Com SRL  reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanți producători în domeniul geamului termoizolant. Produsele lor nu sunt cunoscute în mod constant doar pe piața românească, ci au devenit o prezență permanentă în cadrul realizărilor arhitectonice europene. Compania suceveană oferă profesionalism, seriozitate și calitate, clienții beneficiind de sfaturi profesionale în alegerea celor mai potrivite combinații de sticlă.

Firma Gridoma a luat ființă în 1995 și odată cu trecerea timpului a acumulat tot mai multă experiență în domeniul sticlei. Prin investiții permanente în tehnologie, producătorii de sticlă cu sediul la Sucevița au ținut pasul cu dezvoltarea industriei de sticlă, realizând relații benefice cu clienții și furnizorii de-a lungul anilor.

Gridoma produce în principal geam termoizolator, capacitatea de producție a firmei fiind de circa 12.000 de metri pătrați lunar. Produsul lor de bază deține marcajul CE, iar vitrajele de calitate realizate sunt aliniate la standardele europene. Prelucrarea sticlei în cadrul firmei a dus la realizarea unor produse de calitate în domeniul balustradelor de sticlă, cabinelor de duș și a altor tipuri de compartimentări, folosind prelucrări de primă calitate. Sticla utilizată, care poate fi laminată sau securizată și notată 55.1, 66.1 sau 88.1, în funcție de dimensiuni, este selectată în funcție de cerințele de utilizare specifice construcției. Important în domeniul realizării acestor lucrări este faptul că firma oferă servicii de consultanță tehnică, măsurare, precum și de certificare și montaj, indiferent de dimensiunea proiectului.

 

Balustrade de sticlă și cabine de duș, pentru o linie estetică modernă

Dintre produsele de top realizate la Gridoma prin prelucrarea de calitate a sticlei, balustradele de sticlă au devenit tot mai utilizate de către arhitecți și nu numai, fiind  detalii evidente pentru linia estetică a unei case. Pot fi montate atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii, efectul fiind la fel de spectaculos în ambele cazuri. O balustradă de sticlă este montată într-un profil de aluminiu, care este singurul element ce fixează sticla. Eleganța clasică îmbinată cu stabilitatea și durabilitatea sunt caracteristicile care dau distincție acestui tip de balustrade, ale căror panouri pot fi și personalizate la cererea clientului.

Alte produse de calitate ale firmei sunt cabinele de duș, care  au avantajul de a fi personalizabile și de a oferi băii un design contemporan, cu o soluție tehnologică perfectă. Ca diversitate, firma Gridoma produce cabine de duș cu uși batante, care au ușile deschise spre exterior sau spre interior,  în timp ce cabinele de duș cu uși glisante sunt foarte potrivite băilor mici.

Accesoriile de fixare utilizate sunt fabricate din materiale solide, testate şi certificate, care se integrează perfect cu sticla. Firma își adaptează proiectele după nevoile fiecărui spațiu de locuit, oferind în același timp soluții alternative de sticlă spre a fi potrivită fiecărui proiect. Mai multe informații și referințe pot fi accesate pe pagina www.gridoma.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Gridoma-740636016274283/.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geam termoizolant și produse de calitate de la Gridoma.
 Vizualizări articol: 1982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Geam termoizolant și produse de calitate de la Gridoma5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei